Csaknem 13 évvel visz minket vissza az időben Taylor Swift

Megjelent az énekesnő első újra felvett, Grammy díjas albuma, a Fearless. Taylor verzióján hat új dalt is hallhatunk.

Az énekesnő több mint egy hónapja jelentette be, hogy érkezik várva várt első újra felvett lemeze, a Fearless, mely ugyancsak új köntöst kapott. A ma megjelent lemezen hat új track található a Grammy díjas érából. Hallgatva a dalokat bárki nosztalgikus állapotba kerülhet, ahogy elmerül Taylor slágereinek új változataiban. Hangja egyébként erősebb, mint valaha, így egy sokkal érettebb előadást kaptunk a dalokhoz.

Taylor Youtube csatornáján minden dalhoz készült dalszöveges videó is.

A Fearless egy varázslatos album, tele kíváncsisággal, és a fiatalság összes boldogságával és elkeseredettségével.

Kezdte mesélni Swift albumbejelentőjében. Így folytatta:

Egy tinilány naplója, benne kalandokkal és új tapasztalatokkal, és persze a leckékkel, amiket akkor tanult, amikor rájött, hogy az élete mégsem egy filmbéli tündérmese.

A lemez leghíresebb dalai közt vannak a Love Story, You Belong With Me és a Fearless is. Az újak közül pedig már a megjelenés előtt kaphattunk kettőt, ezek mellett most négy ugyancsak sosem hallott track-et is hallhatunk. Egyikük egy Keith Urban kollaboráció, a That’s When, melynek dallama azonnal belemászik a fejünkbe, így könnyen lehet a rajongók kedvence. Swift és a világhírű country-énekes barátsága egészen 2008-ig nyúlik vissza: az énekesnő ekkor turnézott együtt Urbannel, nem sokkal a Fearless első verziójának megjelenése után.

A lemez hivatalos borítója.

Az új dalok megjelenését Taylor azzal magyarázta albumbejelentőjében, hogy miután ezen szerzeményeket tizenhat és tizennyolc éves kora között írta, nehezen élte meg, hogy végül nem oszthatta meg őket rajongóival. Ennél fogva, az öt albumon, melyek ugyancsak új verziót kapnak majd, szintén találhatunk sosem hallott dalokat.

Nektek hogy tetszik az új verzió?