© Netflix

Ez a szereplő nem tér vissza A Bridgerton család második évadában!

Aki olvasta a könyveket, az már számíthatott erre.

Itt az ideje búcsút inteni Simon Bassetnek, Hastings hercegének, ugyanis a hatalmas sikernek örvendő Netflix sorozat, A Bridgerton család hivatalosan is bejelentette, hogy ő már biztosan nem tér vissza a második évadban. Ez azonban valószínűleg nem érkezett meglepetésként azok számára, akik olvasták Julia Quinn regényeit, melyeken a széria alapszik, és abszolút nem lepte meg a karaktert megformáló színészt, Regé-Jean Page-et sem.

Mi több, a Variety-nek azt nyilatkozta, hogy először pont a végessége miatt lett vonzó számára a szerep. Elmondása szerint érdekes volt a karakter bőrébe bújnia, hozzáadni a részét a sorozathoz, majd nézni, ahogy az továbbhalad nélküle.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy a hercegetek lehettem. és hogy csatlakozhattam ehhez a családhoz, nem csak a képernyőn, de a való életben is… minden képzeletemet felülmúlta

– írta Page az Instagram oldalán.

Bár arról még nincs hír, hogy a második évad mikor kerül a képernyőre, az már biztos, hogy a Szexoktatás sztárja, Simone Ashley állandó szereplőként lesz majd jelen benne. Hogy kit fog alakítani, és mi lesz a története, és kire fog fókuszálni az évad? Erről ide kattintva olvashatsz bővebben.