Visszarepít 2008-ba Taylor Swift!

Áprilisban érkezik Taylor Swift második albumának újragondolt változata, rajta eddig soha ki nem adott felvételekkel.

Idén sem hagy unatkozni minket Taylor Swift: már egy ideje tudni lehetett, hogy nemsokára ismét átélhetjük karrierjének meghatározó pillanatait, hiszen újra felveszi és kiadja az első 6 albumát, most pedig bele is vágtunk az időutazásba. Megérkezett ugyanis a 2008-as Love Story slágerének új változatával, melynek egyébként egy remixe a TikTokon is nagyot szólt, ezzel együtt pedig az énekesnő bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a második lemeze, a Fearless új verziója, Fearless (Taylor’s Version) címmel. 

A Fearless egy varázslatos album, tele kíváncsisággal, és a fiatalság összes boldogságával és elkeseredettségével. Egy tinilány naplója, benne kalandokkal és új tapasztalatokkal, és persze a leckékkel, amiket akkor tanult, amikor rájött, hogy az élete mégsem egy filmbéli tündérmese. Nagy izgalommal osztom meg veletek, hogy elkészült a Fearless új verziója, 26 dallal

– írta Taylor az albumbejelentőjében.

Na de persze nem is Taylorról lenne szó, ha nem készülne egy kis plusz meglepetéssel a fanjainak: az újrakiadáson ugyanis nemcsak a már jól ismert szerzeményeket kapnak helyet új köntösben, de 6 eddig kiadatlan, soha nem hallott dal is, melyek ebből a korszakból származnak, de valamilyen oknál fogva mégsem kerültek fel a korong végleges változatára.

Elhatároztam, hogy szeretném a Fearless teljes történetét megosztani veletek. Ezért szerepel az albumon 6 olyan dal is, amiket eddig még sosem adtam ki. 16 és 18 éves korom között írtam őket, és borzasztó volt a tudat, hogy akkoriban nem kerülhettek fel a lemezre.

Arról nem tett említést, hogy mikorra várható a Fearless (Taylor’s Version), de a posztjában erősen utalt rá, hiszen az egész szöveget kisbetűkkel írta, kivéve pár betűt, amiket összeolvasva az április 9. dátumot kapjuk. Tipikus Taylor!

Az albumot már elő tudjátok rendelni ide kattintva.