Visszarepít 2008-ba Taylor Swift!

Áprilisban érkezik Taylor Swift második albumának újragondolt változata, rajta eddig soha ki nem adott felvételekkel.

Idén sem hagy unatkozni minket Taylor Swift: már egy ideje tudni lehetett, hogy nemsokára ismét átélhetjük karrierjének meghatározó pillanatait, hiszen újra felveszi és kiadja az első 6 albumát, most pedig bele is vágtunk az időutazásba. Megérkezett ugyanis a 2008-as Love Story slágerének új változatával, melynek egyébként egy remixe a TikTokon is nagyot szólt, ezzel együtt pedig az énekesnő bejelentette, hogy hamarosan megjelenik a második lemeze, a Fearless új verziója, Fearless (Taylor’s Version) címmel. 

A Fearless egy varázslatos album, tele kíváncsisággal, és a fiatalság összes boldogságával és elkeseredettségével. Egy tinilány naplója, benne kalandokkal és új tapasztalatokkal, és persze a leckékkel, amiket akkor tanult, amikor rájött, hogy az élete mégsem egy filmbéli tündérmese. Nagy izgalommal osztom meg veletek, hogy elkészült a Fearless új verziója, 26 dallal

– írta Taylor az albumbejelentőjében.

Na de persze nem is Taylorról lenne szó, ha nem készülne egy kis plusz meglepetéssel a fanjainak: az újrakiadáson ugyanis nemcsak a már jól ismert szerzeményeket kapnak helyet új köntösben, de 6 eddig kiadatlan, soha nem hallott dal is, melyek ebből a korszakból származnak, de valamilyen oknál fogva mégsem kerültek fel a korong végleges változatára.

Elhatároztam, hogy szeretném a Fearless teljes történetét megosztani veletek. Ezért szerepel az albumon 6 olyan dal is, amiket eddig még sosem adtam ki. 16 és 18 éves korom között írtam őket, és borzasztó volt a tudat, hogy akkoriban nem kerülhettek fel a lemezre.

Arról nem tett említést, hogy mikorra várható a Fearless (Taylor’s Version), de a posztjában erősen utalt rá, hiszen az egész szöveget kisbetűkkel írta, kivéve pár betűt, amiket összeolvasva az április 9. dátumot kapjuk. Tipikus Taylor!

Az albumot már elő tudjátok rendelni ide kattintva.

Megosztás: