KJ Apa: Hamarosan apa szeretnék lenni

Kiöntötte lelkét a Riverdale színésze.

KJ Apa, azaz a Riverdale egyetlen Archie Andrews-a pár héttel ezelőtt arról mesélt az Interview magazinnak, hogy igazából mennyire bezárva érzi magát a sorozatban, valamint túlságosan is korlátok között cselekedhet a szerepben.

Most az ausztrál Men’s Health-nek mesélt terveiről és az érzésekről, amik kavarognak benne jelenleg, hiszen neki sem tett jót a karantén. A színész elárulta, túlságosan magányos, mióta 6 évvel ezelőtt belevágott a fentebb említett The CW / Netflix sorozatba, mely a mai napig fut. Az már csak külön érdekesség, hogy a sorozat előtti egyik meghallgatásán azért nem kapta meg a szerepet, mert túl tökéletes volt hozzá, míg Archie karakterének meghallgatását elbaltázta, és csak egy második esélynek köszönhetően tart ott, ahol ma – ha még 2 hetente festenie is kell haját a szerep kedvéért.

De mi lett volna, ha mégsem kap még egy esélyt? Ha még mindig nem találják elég jónak a szerephez?

Merem azt hinni, hogy máshova is jelentkeztem volna meghallgatásokra, de az is lehet, hogy egy-két hét múlva az első repülővel mentem volna haza rögbizni és megvalósítani azon az úton az álmaimat.

Csak a nemzetközi siker halmozta el a Riverdale-lel, hazájában már az első szerepével igazi nagy durranás lett KJ, pedig mindössze 16 éves volt. A tesója ügynöke figyelt fel a srácra és azt mondta neki, hogy jó lenne a női főszereplő öccsének egy sorozatba.

Soha nem vettem részt ekkor még meghallgatásokon és nem is gondoltam rá, hogy színészkedjek. De úgy voltam vele, miért ne?

Mint ahogy már beszélt róla a múltban, a Riverdale minden idejét felemészti. Viszont mindig is ott motoszkál benne valami, ami azt mondja neki, hogy ez nem elég, hogy minél több szerepben szeretné kipróbálni magát, nem pedig ugyanazt a karaktert hozni bő 6 éven keresztül.

Amint végzünk egy évaddal, mindig azt érzem, hogy mást is kéne csinálnom, valami teljesen más szerep után kéne néznem.

Viszont így sincs elég ideje a családjára, barátaira, ez pedig sokszor depresszív gondolatokat ébreszt benne.

Nem akarok az idők végezetéig magányos maradni. Akkor fogtam fel az egész sztárságot, amikor fel kellett adnom a családommal, a szeretteimmel töltött időmet.

Ezért tud biztosan egy dolgot állítani: hamar szeretne családot alapítani. Valójában az volt az elsődleges célja, még mielőtt nekiállt volna önmegvalósítani, hogy megtalálja szerelmét és saját családja legyen.

Soha, semmiben nem voltam annyira biztos, mint abban, hogy apa szeretnék lenni. Nagyon magányos ez a szórakoztatóipar. Az emberi kapcsolatok és érintkezések nem ugyanolyanok, mint előtte.

A Riverdale ötödik évadának első fele már itthon is elérhető, a másodikra viszont hónapokat kell várnunk, hiszen csak július 7-én tér majd vissza a televízió képernyőkre.