Rá sem ismersz Dove Cameronra – óriásit szexizik a Disney-sztár

Sorozatfőszerep és debütáló album, az biztos, hogy nem unatkozik az énekes-színésznő!

Az elmúlt hónapok biztosan mozgalmasan teltek a csodás énekes- és színésznő, Dove Cameron számára, akiről mint kiderült, Puszedlit fogja megszemélyesíteni a Pindúr Pandúrok élőszereplős, kiégett tinédzsereket bemutató változatában, a legújabb dala pedig debütáló lemezének első kislemeze.

A LazyBaby friss és szexi, a videó pedig pont ugyanilyen: Dove kilép az ártatlan Disney lány szerepéből és megmutatja a nagyvilágnak, hogy egy érett nőt rejtegetett eddig. A disco-pop és a funk lágy keveredése pedig a fülünknek is jót tesz, igazán kellemes a végeredmény.

Ez viszont azt is jelenti, hogy az ettől a stílustól különösen eltérő dalai, mint az Out of Touch, a We Belong, vagy a Remember Me nem kapnak majd helyet azon a bizonyos korongon – pedig mekkora mesterművek. De ha ez az irány, amelybe elmegyünk és további mesteri dalokat kapunk Camerontól, akkor meg lesz bocsájtva.

Ha azon gondolkodsz, honnan ismerős a neve, esetleg arca, segítünk: leghíresebb szerepe az Utódok c. Disney klasszikusban volt, Sofia Carson mellett, ezen felül a SHIELD ügynökeiben játszott főszerepet.