Ismerd meg az élőszereplős és kiégett Pindúr Pandúrokat!

Kiderült, kiket sikerült becserkésznie a The CW amerikai kábelcsatornának.

Úgy tűnik megvan kiket fogunk látni a televízió képernyőkön, mint Sziporka, Csuporka és Puszedli a Pindúr Pandúrok élőszereplős verziójában, mely a The CW-re érkezik hamarosan.

A történet szerint ugyanis Sziporka, Csuporka, és Puszedli a húszas éveikben járnak már, és teljesen ki vannak égve. Utálják, hogy a gyerekkorukat a bűnüldözésre pocsékolták, és ennek felnőttként isszák meg a levét. Csakhogy a világ bajba kerül, és nagyobb szükség lenne rájuk, mint valaha: vajon felül tudnak kerekedni a sérelmeiken, hogy újra összeálljanak, és harcoljanak az igazságért?

Lássuk, ki köszön majd vissza ránk, illetve, hogy mit is tudunk a színésznőkről.

Chloe Bennet, mint Blossom Utonium (Sziporka)

Chloe arca inkább kizárólag a Shield ügynökei vagy a Nashville c. sorozatból lehet ismerős. Előbbiben Diasy karakterét személyesítette meg, míg utóbbiban Hailey-t alakította. Születésekor Chloe Wang-nak hívták, ezzel a névvel pedig megpróbált a kínai popzenei piacra betörni, majd ezután fókuszált csak színésznői karrierjére.

Dove Cameron, mint Bubbles Utonium (Puszedli)

Dove Cameron neve sokunknak ismerős lehet, hiszen nem csak színésznői karrierje ível szög egyenesen felfelé, de zenei útját is szépen egyengeti. Leghíresebb szerepi az Utódok c. Disney klasszikusban volt, Sofia Carson mellett. Ezen felül a SHIELD ügynökeiből csenghet ismerősen a neve. Ha zenéről esne szó, még nem érkezett el az átütő siker, de nagyon jó úton halad afelé.

Yana Perrault, mint Buttercup Utonium (Csuporka)

Az énekes-színésznő inkább a Broadway-en tevékenykedett, Alanis Morissette musiceljében, a Jagged Little Pill-ben játszott egészen idáig, valamint főként rnb zenét csinált. Ez lesz az első, nagyobb televíziós projektje.

Arról, hogy olyan ikonikus szereplőket, mint Mohó Jojót, a Professzort, Kisasszonyt, vagy Bogármestert ki fogja alakítani, nincs hír. Illetve arról sem, hogy mikor érkezhet a sorozat. Egy dolog biztos, mégpedig, hogy a három lány még változhat, hiszen csak az első részt kérte be a csatorna, így még bármikor lefújhatják a projektet – reméljük berendelnek legalább egy teljes évadot.