© Zack Caspary

Tudtad, hogy Daniel Seavey a Why Dont We-ből…

Hetekkel ez előtt ültünk le beszélgetni a Why Don’t We fiúcsapat két tagjával, amit itt tudtok megnézni, egyik tagjuknak pedig születésnapja van ma, ezért összegyűjtöttünk néhány érdekességet a banda Daniel Seavey-jéről!

… közel 20 hangszeren játszik?

Ebből a húszból kilencen pedig profi szinten játszik a tehetséges énekes-dalszerző. Többek között tökéletesen gitározik, csellózik, zongorázik, szaxofonozik és hegedül is.

… már a banda előtt is próbálkozott zenélni?

Igen-igen! Danielt már az American Idolban is láthattuk, mégpedig 2015-ben a 14. évadban, ahol egészen a legjobb kilencig menetelt, amikor aztán sajnos kiszavazták. Ez indította be karrierjét, de nem bánjuk, hogy így alakult és a Why Don’t We lett a végtermék, ugye?

… nem csajozhatott egy ideig?

Vicces, de édesanyja eltiltotta, hogy bárkivel is kapcsolatba kerüljön, mikor bekerült az American Idolba, ezt pedig tartotta addig, amíg fia ki nem esett a versenyből.

… először az utcán zenélt?

Portland egyes utcáin előszeretettel zenélt a fiú, ha úgy tartotta kedve. De nem egyedül, hanem édesapjával hakniztak közösen!

… 2017-ben végzett a középsulival?

Alig pár évvel ez előtt érettségizett le, erről pedig büszkén posztolt Instagram oldalára is!

… kivették a vakbelét?

Igen, még 2016-ban voltak problémái vele. Szerencsére semmi komoly szövődmény nem történt, de erről Twitteren is beszámolt, sőt, még képet is töltött fel magáról hozzá!

… nem szereti a csokit?

Azon kevés emberek közé tartozik, aki egyszerűen ki nem állhatja a csokoládé ízét – de elmondása szerint az egyik legnagyobb kedvence a görögdinnye – tulajdonképpen bármi ami görögdinnye ízű, de leginkább maga a gyümölcs.