Justin Bieber elárulta, mit jelentenek tetkói

Az énekes a testét fedő ékességekről mesélt.

Justin Bieber, akinek vadonatúj lemeze, a Justice épp a napokban debütált, most a testét fedő több, mint 60 tetoválásról és azoknak a jelentéséről mesélt a Vogue magazin számára. Az énekes legelső motívuma nem korábban, mint 16 éves korában került a testére, azóta pedig nincs megállás. Láthatunk fekete festéket a karjain, a mellkasán sőt, még lábain is.

Valószínűleg mindenki emlékszik azokra a pillanatokra, amikor Bieber testét szépen lassan elkezdte elfedni a fekete festék és egy több és változatosabb minta került ide-oda. De ez az énekes személyiségfejlődésében óriási szerepet játszott elmondása szerint: néhány spirituális utazását jelképezi, néhány a zenéjéhez kapcsolódik, néhány pedig a változásokat reprezentálja az életében. Többek között oldalára van varrva a Purpose szócska, mely eddigi legsikeresebb lemezének a címe, valamint kandzsi írásjelek is, nyakán és karján is.

Új-Zélandon varrták rám a medvém, ami a pihenést jelképezi.

Ez a tetoválás a jobb válla alatt kapott helyet, és azt is elárulta, hogy számára ez a hibernálást jelenti, azaz hiába erős és kitartó egy medve, szüksége van egy kis nyugalomra is.

Bang Bang készítette az oroszlánt rajtam, ami a bátorságot reprezentálja, hogy határozott, erős és vakmerő legyek!

Ez a minta a bal-felső oldalán található mellkasának. Ezek persze nem az egyetlen állatmotívumok testén, a nyakán lévő madárral folytatta.

Imádom a nyakamon lévő madárkát, arra emlékeztet, hogy használjam Isten ajándékát, hogy túlszárnyaljam a sok hülyeséget, amivel szembekerülök.

Ha azt hinnénk, hogy nincs a testén több különböző vallási motívum, nagyon tévedünk. Mellkasa közepén egy óriási kereszt látható, nyaka egyik oldalán pedig egy rózsa, mely azt jelenti számára, hogy hiába vannak hibái, ezeket a belső szépség eltakarja.