BRÉKING: 2022-re halasztotta a 5 Seconds of Summer budapesti koncertjét!

Idén májusban sem érkeznek hazánkba a srácok!

Eredetileg 2020. június 4-én érkezett volna a 5 Seconds of Summer először hazánkba a Budapest Parkba, majd az is kiderült később, hogy a srácokat az All Time Low fogja kísérni. Aztán megtörtént a koronavírus járvány, és 2021 május 8-ára került át a dátum. Most pedig még egy évet tolnak az eseményen.

Az egyetlen jó hír az nem más, mint ahogy beszámoltunk már róla, új zenével jelentkeznek a fiúk – erre pedig most ígéretet is tettek. Az új budapesti dátum pedig több, mint 365 napra van tőlünk, ugyanis

esedékes. Írják Twitteren, a srácok hivatalos weboldala egyelőre nem frissült.

Az eredeti koncert budapesti plakátja.

A következőt írják közleményükben, melyet hivatalos fiókjaikon tettek közzé március 23-án.

A barátainknak Európában és az Egyesült Királyságban… hiába tűnik egyre biztatóbbnak a helyzet manapság, szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem meglepetés a döntésünk a turnéval kapcsolatban, amit újra el kell halasztatnunk a mindenki biztonsága érdekében. A jó hír az, hogy az új dátumokon már új zenét is fogunk nektek játszani. Ha ez nem lenne elég, sikerült 3 új állomást is hozzáadnunk a koncertsorozathoz – ezek Rotterdam, Ljubljana és Frankfurt. Részletekért és jegyekért irány a 5sos.com, alig várjuk, hogy láthassunk titeket!