Otthagyta kiadóját és menedzsmentjét a 5 Seconds of Summer – máris dolgoznak új anyagukon

Úgy tűnik, ötödik lemezük már nem az Interscope gondozásában érkezik majd.

A 5 Seconds of Summer talán egyik legsikeresebb korszakán van túl a CALM c. lemezükkel. Ez az az anyag, mellyel a Budapest Parkba is hivatalosak a No Shame Tourra keresztelt turnéjuk keretein belül. A tervezett dátum idén május, melyet egyszer már eltoltak, így kérdéses, mi lesz a sorsa a koncertnek – remélhetőleg legrosszabb esetben olyan jelzést kap, mint Harry Styles budapesti koncertje, vagyis várnak egy kicsit, de új dátumot nem jelentenek még be.

Viszont a srácok otthagyták az amerikai kiadójukat, az Interscope Records-t, valamint menedzsmentjüket is, a Modest Managementet, akik olyan előadókért felelősek többek között, mint a Little Mix vagy Niall Horan. A srácok már meg is találták új csapatukat, a YM&U Managementet, akik olyan előadókért karrierjét egyengetik, mint a Years & Years vagy a Clean Bandit.

A banda legutóbbi lemeze az Interscope gondozásában jelent meg.

A srácok Twitteren is meséltek a rajongóiknak, illetve új csapatuk is kommentálta a történéseket. Ebből is és a frissen megosztott képből is kiderül, a fiúk új lemezükön dolgoznak!

Jelenleg is rakjuk össze a jövő évi turnét, hogy egybeessen az új lemezzel

– mondta Peter Katsis, a YM&U fejese.

Közösségi médiájukban pedig egy szóval sem kommentelték az alábbi képet, ahol bizony stúdióznak. Arról egyelőre nincs hír, ki fogja kiadni a banda új anyagát, ha egyáltalán leszerződnek újra. Ha nem, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy független előadók legyenek, mint Lauv vagy Kim Petras.

Izgatottan várjuk, mit hoz a jövő számukra!