Hoppá! Összeházasodott Katy Perry és Orlando Bloom?!

Két év telt el azóta, hogy Orlando Bloom eljegyezte Katy Perry-t, a két sztár pedig azóta is tervezgette a napot, amikor egybe kelhetnek. Lehet, hogy ez a várakozás a végéhez ért?

Az énekesnő tavaly augusztusban hozta világra kislányát, Daisy Dove-ot, akivel azóta is ideje legnagyobb részét tölti. Felmerül tehát a kérdés az esküvővel kapcsolatban. Perry és Bloom jelenleg Hawaii-on vannak, ahol nyaralásukat töltik kislányukkal és Orlando kisfiával, a tíz éves Flynnel. A The Sun a minap lencsevégre kapta a családot és észrevettek valamit, amit eddig még soha korábban.

Az énekesnő ujján a rajongók azonnal észrevették a gyűrűt. A magazin szerint Katy és Orlando vélhetően a napokban kötötték össze hivatalosan is életüket. Ezt persze egyelőre nem erősítették meg, így csak találgathatunk.

Katy Perry és Orlando Bloom az Amerikai Egyesült Államok elnöki beavatási ceremóniáján

Nem ez azonban az egyetlen pletyka, ami övezi az énekesnőt. Egyes források szerint Katy három napon át forgatott videóklipet egy hamarosan megjelenő dalához szintén Hawaii-on. Az elmúlt hetekben megerősítették, hogy Perry része a Pokémon jubileumi projektjének, miután a játék huszonöt éves évfordulójára zenei album készül. A track címe Electric és a bennfentes információi szerint áprilisban érkezik.