Durván megtámadták rajongói Dua Lipát!

A rajongók, akik órákat vártak az énekesnőre, vélhetően nem a legkellemesebb benyomást tették.

Helyi idő szerint szombat este gyűlt össze kisebb tömeg egy Mexikóvárosban található Acme Hall and the Prim Public Project nevezetű hely előtt, ahol Dua Lipa tartózkodott aznap. A szemfüles rajongók előtt Lipa saját magát buktatta le, hiszen Instagram oldalára olyan képeket töltött fel, ahol a helyszín könnyen felismerhető volt és körülbelül 2 millió ember kedvelését hozta az énekesnő számára. Azt is tudni, hogy a YSL márkával forgattak a közös kampányuk következő részéhez. A napokban pont arról cikkeztünk, hogy a népszerű énekesnő színészkedni tervez.

Nem sokkal az eset után kerültek fel a világhálóra az alábbi videók, ahol látni lehet, hogy az énekesnő valószínűleg a jelenleg pusztító világjárvány miatt nem érintkezett rajongóival, csak köszöntötte őket és integettet, aztán a rá várakozó autó felé vette az irányt, miután kilépett az utcára. A felvételeken látható, hogy több tucatnyi ember gyűlt az ajtó köré, majd amikor már majdnem a kocsinál jár, több rajongó erőből nekifutott, ezzel meglökve Duát és az embereket is, akik vele voltak.

A helyi sajtó több, a helyszínen tartózkodó embert is megkeresett, ugyanis kisebb botránnyá fajult a helyzet a helyi médiában, mivel sokan úgy gondolják, hogy az ilyen és ehhez hasonló esetek miatt érkezik kevés világsztár hozzájuk.

Nagyon izgatottan vártuk Dua Lipát, aki ki is jött a helyszínről, minden olyan gyorsan történt, aztán egy rajongó már el is kezdett rohanni.

A videóban hallani, hogy az ott várakozó emberek meglepődnek a néhány rajongó tettén. Hiába voltak olyanok, akik 7 órája szobroztak a helyszín előtt, ők is nyugodtak tudtak maradni, amíg az énekesnő elhagyta a helyszínt. Később egy Twitter trend is alakult, ahol a rajongók leírták, hogy sajnálják az esetet és tudják, hogy az énekesnő is ugyanolyan ember, mint bárki más, ezeket a posztokat a #SorryDuaCdmx alatt gyűjtögetik.