ZAYN: A Grammy elmehet a pics*ba!

Kiakadt az énekes a díjátadóra, így pár nappal az esemény előtt.

Hónapok óta tisztában vagyunk a jelöltekkel és pár nappal ez előtt a fellépők is kikerültek, Zayn viszont csak most állt bele a rendezvénybe.

A 28 éves énekes ebben az évben sem kapott jelölést a zenei világ legrangosabb eseményén, hiába jelent meg legújabb lemeze, a Nobody Is Listening még az idei határidő előtt, 2021 januárjában. Előző lemezével sem sikerült legalább jelöléseket bezsebelnie, 2018-ban az Icarus Falls anyagával jelentkezett a nagyérdemű számára.

Az zenész a tegnapi napon Twitter platformján üzent a szervezőknek, nem éppen kedves stílusban. Zayn úgy érzi, hogy a jelölések nagy részét azért zsebelik be az előadók, mert mondhatni benyalnak a zsűrinek.

A Grammy elmehet a picsába, sőt mindneki akinek köze van hozzá. Hacsak nem jópofizol vagy nem küldesz ajándékokat figyelembe se vesznek a jelölések során. Jövőre egy nagy adag sütit küldök majd nektek.

Az énekest volt aki támogatta, volt akiből erősebb indulatokat váltott ki kommentje. Több rajongó ezt már személyeskedésnek vette, így tisztázni szerette volna magát Malik.

A tweetem nem személyeskedés akart lenni, vagy a jogosultság megkérdőjelezéséről szólt, hanem a befogadás szükségességéről és a jelölési folyamat átláthatatlanságáról, valamint arról az egészről, ami lehetővé teszi, hogy legyenek kedvencek, teret ad a rasszizmusnak is és a kapcsolati rendszerek befolyásolják a szavazási folyamatokat

A hazai idő szerint hétfőn éjjel egy órakor kezdődő díjátadón olyan jelölteket tartunk számon, mint Harry Styles, Dua Lipa vagy Taylor Swift.