SZTÁRPARÁDÉ: Dua Lipa, Harry Styles, Taylor Swift és még sokan a 2021-es GRAMMY fellépői közt

21 fellépőt jelentettek be a díjátadóra.

Az elmúlt évek egyik legerősebb felhozatalával jelentkezik a Grammy díjátadó. A legújabb és legmenőbb nevek mellett igazi ikonokat is villantottak a 2021-es etapra, mely online térben kerül megrendezésre helyi idő szerint vasárnap, míg ez itthon hétfőn 15-én éjjel egy órát jelent.

A fellépők névsora igen lenyűgözőre sikeredett: szinte minden műfajból köszönthetünk előadókat a színpadon, sőt lesznek visszatérő előadók, de olyanok is, akik most lépnek először színpadra a neves díjátadón.

A legnagyobb kérdés valószínűleg Adele volt, aki a pletykák szerint az eseményen térne vissza, de egyelőre semmi hír erről, valamint arról sem, hogy mi újság Beyoncé-val, aki idén 9 jelölést válthat díjra, ezzel pedig a legtöbb jelölést is magáénak tudhatja.

A fellépők névsora a következő: a 2020-ban nagyot ment popszenzáció, Dua Lipa, a lemezeit újra felvevő Taylor Swift, a TikTok legnagyobb kitermelt sztárja, Doja Cat, 2020 egyik legnagyobb slágerének, a WAP-nak az előadói, Cardi B és Megan Thee Stallion, a fiatalok nagy kedvencei Harry Styles és Billie Eilish, valamint a HAIM, a BTS, Bad Bunny, Black Pumas, Brandi Carlile, DaBaby, Mickey Guyton, Brittany Howard, Miranda Lambert, Lil Baby, Chris Martin, John Mayer, Maren Morris és Post Malone.

Hamarosan pedig arról is beszámolunk, hogyan követhetitek az eseményeket online!