2010 óta először jelentkezik saját spanyol dallal Selena Gomez

Azóta néhány feldolgozást és spanyol megszólalást hallhattunk már.

A várakozásnak vége: megérkezett Selena Gomez legújabb, teljes mértékben spanyol nyelvű dala, az “De Una Vez“, ami angoul annyit tesz körülbelül, hogy “once upon a time“.

A kellemes, latinos-pop dal egy igazi erőt adó, szerelmes csoda. Gomez úgy nyilatkozott róla, hogy nagyon büszke latin gyökereire, ezáltal pedig inspiráltnak érzi magát totálisan.

Elképesztően büszke vagyok a latin családi felmenőimre. Óriási energiákat szabadít fel bennem, hogy spanyolul énekelhetek, a “De Una Vez” pedig egy csodálatos szerelem-himnusz számomra.

Muszáj említést tennünk a dalhoz készült videóról is, hiszen Gomez mindig is a lélegzetelállító kisfilmjeiről volt híres és ez most sincs másként. A koncepció egészen egyszerű, a kivitelezés viszont annál mesteribb: Selena egy mágikus házban látható, ami telis tele van növényekkel, illetve különböző, átlagosnak mondható tárgyakkal, amelyek valamilyen úton-módon életre kelnek – a szobák pedig a fejlődésének a szakaszait jelképezik.

A videó végén még a sokat emlegetett “Baila Conmigo” szó is megjelenik, mely arra utalhat, hogy a kislemez valószínűleg tényleg napvilágot lát hamarosan!

Megosztás: