© Mike Rosenthal

Erre nem számítottunk: ekkor érkezik Justin Bieber új albuma

Már márciusban hallhatjuk a kiadványt.

Justin Bieber bejelentése derült égből villámcsapásként ért mindenkit, ugyanis szinte senki sem számított arra, hogy ilyen korán jelentkezik új kiadvánnyal.

Alig egy éve jelent meg előző lemeze, a Changes, az új lemeze viszont már most sikeresebb, mint elődje. A Justice névre keresztelt korongon olyan dalok kapnak majd helyet, mint az Anyone, a Lonely vagy a Holy. Míg előző lemezében a piros szín dominált, új korongján inkább a kékes-zöld árnyalatok erősebbek. A lemez érdekessége, hogy napra pontosan 11 évvel később érkezik, mint az énekes debütáló My World 2.0 anyaga, így a megjelenés 2021. március 19.

Az énekes szerint ez az egyetlen út a bezártság elviselésének az, ha biztosítanak hozzá a zenészek zenét, mely kikapcsolhatja a hallgatóságot. Ebben hasonlóan vélekedik, mint Nick Jonas aki szintén heteken belül új lemezzel érkezik.

Ezekben az időkben, amikor annyi minden rossz dolgot élünk át, mindannyiunk csak arra vágyik, hogy igazságosság legyen, valamint a felépülésre. A lemez készítése során az volt a célom, hogy komfortosabbá tegyem az emberek mindennapjait, olyan dalokkal, melyeket totálisan átéreznek.

A lemez borítója alább látható.