Hiába szólózik Nick Jonas, visszatér a Jonas Brothers!

Az énekes megtalálta a megfelelő metaforát arra, hogyan is érezzük magunkat jelenleg.

Több éve, hogy rendes szólózenét kaptunk az egyik középső Jonas tesótól, Nick Jonas-tól. Az énekes eddig a Jonas Brothers visszatérésén munkálkodott, mely meg is hozta a gyümölcsét, hiszen olyan dalokat sikerült a közönség elé rakniuk, mint a Sucker vagy az Only Human.

Most Nick azt is megmutatja, mit alkotott egyedül, mielőtt újra összeállnának testvéreivel és berobbantanák a Jonas Brothers következő korszakát. A Spaceman nem csak új dalának, de visszatérő lemezének is a címe lesz, így ez követi majd 2 hét múlva a saját nevével fémjelzett Nick Jonas-t, valamint a Last Year Was Complicatedet. A két hét pedig hamar eltelik, március 12-én nem csak Ő, de volt kolléganője, Selena Gomez is új lemezzel jelentkezik – csak ő spanyolul és valójában inkább egy vizuális-középlemez.

Az énekes elárulta, hogy a Spacemant a karantén inspirálta, belegondoltatok abba, hogy az űrhajósok hasonlóan el vannak zárva a világtól, mint ahogy a világ próbál jelenleg elzárkózni saját magától?

A célom az volt, hogy ennek a valaminek adjak egy nevet, hogy megformáljam, hogy jellemezni tudjam mint egy személyt. Akkor jutott eszembe az űrhajós szó, amikor azon gondolkodtam, hogy milyen közös érzések vannak mindannyiunkban a karanténnal kapcsolatban. Ők pedig teljesen el vannak zárva a Földtől. Hihetetlen, mennyire hozzászoktunk a képernyőkön keresztüli kommunikációhoz, a személyes kapcsolatokat milyen hamar sikerült online térbe helyeznünk.

Majd folytatta azzal, hogy senki sem szeretne egymagában maradni, és tisztában van azzal, hogy a holnap ad reményt sok embernek, az, hogy egyszer hátrahagyjuk ezt az egész helyzetet.

Az egyetlen dolog, ami mindannyiunknak segít az a holnap reménye, hogy a másnap más lesz és ezt az érzést fogalmazza meg az egész lemezem. A Spaceman pedig úgy érzem megfelelően mutatja be, mire lehet számítani. Izgatottan várom, hogy halljátok a This Is Heaven-t, mert hasonló technikákat használtunk rajta, mint a Jealous-ön!

Az énekes weboldala azt is felfedte, hogy lemeze 3 kiadásban is érkezik:

A dallista pedig a következő a négy részre bontott, tematikus lemezen. Az énekes fel fogja fedezni a távolság, a megbocsátás, az eufória és az elköteleződés szakaszait.