© Universal Music Group

Ha sírnál egy jót, csak hallgasd meg Alexander 23 új EP-jét

Íme az Oh No, Not Again!

Megérkezett Alexander 23 legújabb, Oh No, Not Again! címre keresztelt EP-je, és a szokásához híven egy érzelmekkel teli, néhol igencsak könnyfakasztó anyagot kaptunk az énekestől. Az IDK You Yet dallal indító, 9 számos középlemez, melyen a Jeremy Zuckerrel közös Nothing’s the Same is helyet kapott, egy kapcsolat teljes történetét meséli el, a kezdeti vágyakozástól a szakításon át, egészen a továbblépésig, így bár jópár sírós pillanat található rajta, azért a végén mégiscsak felcsillan egy kis reménysugár.

Alexanderrel – aki egyébként magyar származású – még januárban készítettünk interjút, és természetesen az új EP-ről is kérdeztük.

Egy jó 8 hónapos írási folyamat volt, ami alatt megpróbáltam papírra vetni, hogyan is éreztem magam pontosan. És nyilván, mint mindenki másnak, nekem is rengeteg minden változott az életemben ez alatt a 8 hónap alatt, mind szakmailag, mind magánemberként, szóval mondhatni, egy hullámvasút volt az egész

– mesélte a MUSICDAILY-nek.

Elmondása szerint azonban teljes mértékben elégedett a munkájával, ami érthető is, hiszen egy nagyon erős anyag sült ki belőle. Az EP-vel együtt egy új videót is kaptunk a Come Here and Leave Me Alone-hoz:

Az énekesnek egyébként ez már a második középlemeze: az első, a szintén 9 dalt tartalmazó I’m Sorry I Love You 2019-ben jelent meg.