Nyomozásba kezd a Little Mix csapata miután kiszivárgott új daluk

Ez lesz az első daluk, mint trió!

A pletykák szerint közelebb van a Little Mix lányok trióban való debütálása, mint gondolnánk, ugyanis akár most pénteken is berobbanthatják új, atompörgős dalukat. De mi ez a dráma a még meg sem jelent track körül?

Mióta Jesy kilépett (és azóta szólózenén dolgozik), a lányok gőzerővel dolgoznak azon, hogy a Little Mix, Little Mix maradhasson, akár ha csak egy hármasról beszélünk is. Ezt pedig az sem bizonyítja jobban, hogy egyből elkezdtek stúdiózni, sőt videót is forgatni legújabb kislemezükhöz, utóbbit maga Perrie árulta el.

Az új szám pedig egy kollaboráció lehet, ugyanis elkezdtek keringeni a pletykák, hogy most pénteken érkezik David Guetta, a Little Mix és Galantis új, közös dala, a Heartbreak Anthem: ez pedig, mint kiderült nem csak egy pletyka, hiszen az egész dal kikerült a világhálóra.

Több sem kellett a lányok menedzsmentjének, ők is kemény munkába kezdtek, hogy kiderítsék, ki is szivárogtatta ki a nagy visszatérő dalt, ezt egy, a nevét nem felvállaló személy osztotta meg a Daily Starral.

A lányok csapatának prioritása, hogy kiderítsék, hogyan került ki az internetre idő előtt a dal. Egyik előadó sem szeretné, ha a bejelentés és a premier előtt felkerülne valahova a száma, pláne ebben az esetben, amikor ez lenne a Little Mix első megjelenése, amióta Jesy elhagyta a bandát.

Remélhetőleg minél hamarabb bejelentik a dalt, ami állítólag David Guetta új lemezének első kislemezes dala lesz majd. A napokban az a pletyka is felreppent, hogy a DJ/producer korongján várható majd egy dal Rita Orával is, akivel amúgy nem olyan régen, Ora új középlemezén dolgoztak együtt.

Annyi biztos, hogy a 2021 tavaszára betervezett Confetti Turné nem indul el idén, napokkal ez előtt jelentették be a lányok, hogy a koronavírus járványnak köszönhetően csak 2022-ben indulnak útnak a lemezt népszerűsítő turnésorozattal. Hozzátennénk, hogy szinte biztos, hogy addigra már új lemezzel is jelentkeznek majd, valamint, hogy európai dátumok is hozzá lesznek csapva a meglévőkhöz.