Ez a színész nem tér vissza a Szexoktatás harmadik évadában!

A későbbiekben azonban lát esélyt a visszatérésére.

Nemrég a főszereplő, Asa Butterfield árulta el, hogy időugrással fog indulni a Szexoktatás harmadik évada, most pedig egy újabb spoilerről hullott le a lepel a népszerű Netflix sorozat új részeivel kapcsoltban. A Meave (Emma Mackney) bajkeverő bátyját, Sean-t alakító színész, Edward Bluemel erősítette meg a Radio Times-nak, hogy a harmadik évadban tutira nem láthatjuk viszont a képernyőn. Edward már a második évadban sem szerepelt, hiszen az első évad utolsó epizódjában ismét lelépett, magára hagyva ezzel kishúgát, akit voltaképpen ő nevelt fel.

A színész elmondása szerint azonban benne van a pakliban, hogy a későbbiekben újra feltűnjön a sorozatban: beszéltek már erről a készítőkkel, és a nézők visszajelzései alapján ők is szívesen fogadnák Sean visszatértét.

Nagyon érdekes egy olyan karaktert játszani, akinek az a legfőbb ismertetőjegye, hogy mindig eltűnik. Én mindenképp szeretném, ha később viszontláthatnánk, és úgy vettem észre, mások is, szóval abszolút megvan rá az esély! Arról nem is beszélve, hogy minél tovább tartják távol, annál nagyobbat fog szólni, mikor végre újra megjelenik

– ecsetelte Bluemel.

Azonban Edward szerint nem csak azzal a módszerrel lehetne visszahozni a karakterét, hogy újból felbukkan Meave életében – legalábbis nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk!

Az is lehet, hogy meghal, amíg távol van! Ez is egy nagyon érdekes szál lehetne a történetben.

A Szexoktatás harmadik évada még idén érkezik a Netflixre!