Időugrással fog indulni a Szexoktatás harmadik évada

Nem ott folytatódik a sztori, ahol tavaly abbahagytuk.

Már javában forgatják a Netflix sikersorozatának, a Szexoktatásnak a harmadik évadadát, mely még idén a képernyőre kerül! Az Otis-t alakító Asa Butterfield a The Guardiannek mesélt arról, hogy hosszú idő után milyen is volt visszatérni a munkához, és azt is elárulta, hogy nem ott fog folytatódni a történet, ahol a második évad végén abbamaradt. A brit színész elmondása szerint mindenki nagyon izgatott volt, hogy újra forgathatnak, és valódi áldásként élte meg a csapat:

Mondhatni egy csoda, hogy ismét dolgozhatunk. Mikor elkezdtük, olyan érzésem volt, mintha a börtönből szabadultam volna! 

Spoiler alert annak, aki nem fejezte be a második évadot!

A legutóbbi évad utolsó részében Otis szerelmet vall Maeve-ne (Emma Mackey) hangpostán keresztül, ám az üzenete nem ér célba, mert Isaac (George Robinson) kitörli, mielőtt a lány meghallgathatná, így nem tudja meg, hogyan is érez iránta Otis. Az időugrásnak köszönhetően pedig egy ideig valószínűleg mi sem fogjuk megtudni, mi történt közvetlenül ezután.

Nem ott kezdődik a harmadik évad, ahol a második véget ért. Otis visszatér a suliba, és más problémákkal kell megküzdenie. Kicsit érettebb, kicsit pimaszabb lesz a stílusa, de nagyon király volt eljátszani őt így is, hogy karizmatikusabb lett. De ne aggódjatok, attól még ugyanolyan tragikusan béna, mint eddig

– mesélte Asa.

Azt is hozzátette: tudja, hogy a nézőket kicsit idegesíti, hogy sokáig húzzák az Otis-Maeve szerelmi szálat, és ezt teljes mértékben át tudja érezni, azonban az új részekben tovább bonyolódik a két karakter kapcsolata.

Szexoktatás harmadik évada még idén érkezik a Netflix-re!