Élőszereplős Harry Potter sorozat érkezik az HBO Max-re

Erre biztos nem számítottál!

A Hollywood Reporter cikkezet előszőr arról, hogy előrehaladott tárgyalások vannak folyamatban az HBO és a Harry Potter filmek tulajdonjogát birtokló Warner Bros. között. A gyártás még meglehetősen a kezdeti szakaszban jár, egyelőre csak ötleteket gyűjtenek és lehetséges írókkal egyeztetnek.

A 7 részes klasszikus Harry Potter könyvsorozatból, amely az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb sikere volt 8 film készült és az azóta már két további filmmel kiegészült franchise 7 milliárd dollárnyi bevételt hozott. Így tehát nem csoda ha a gyártók szeretnének további tartalmakat gyártani. A Legendás állatok és megfigyelésük 3 jövőre érkezik majd, a sorozatra azonban lehet, hogy hosszabb ideig kell várni, mivel a 2016 óta az NBC gyakorlja a sugárzás jogát az USA-ban és a megállapodás csak 2025-ben jár majd le. Tehát még majd erről is tárgyalnia kell a WarnerMedia-nak.

Az HBO-tól nem idegen, hogy a tulajdonában lévő filmeknek és sorozatoknak új folytatást rendeljenek, hiszen a Szex és New York új évada is hamarosan érkezni fog, illetve a Trónok harcához is forgatnak majd előzménysorozatokat.

forrás: 444.hu