© Twitter / 5SOS

Tudtad, hogy Calum Hood a 5SOS-ból…

Boldog születésnapot Calum!

A 5 Seconds of Summer oszlopos tagja, Calum Hood ma ünnepli születésnapját, így szokásunkhoz híven Calum sem maradhat ki, hiszen készítettünk már hasonló listát Luke-ról, Michaelről és Ashrtonról is – ezeket a neveikre kattintva érhetitek el.

… egy suliba járt Luke-kal és Clifforddal?

Mind a hárman a Norwest Christian College-be jártak egy ideig, ami Ausztráliában található meg. Ismerősek a fiatalemberek a képen?

… még 18 sem volt amikor a 1D-vel turnézott?

17 évesen kezdett neki élete egyik legnagyobb kalandjának, amikor is a Take Me Home először csak UK/Írország arénásturné során támogatták a One Directiont, majd ez kikerekedett egy teljes világturnévá, így 2013. februárjától szinte egészen októberig be voltak táblázva a srácok.

… tesója is zenél?

Mali Koa Hood Calum nővére, aki szintén énekes-dalszerző. Az énekesnő teljesen saját útját járja és maximálisan kifejezi saját érzéseit és megmutatja értékeit. Igaz, az óriási áttörés eddig elmaradt, de legnépszerűbb dala, a Sorry kisfilmje már átlépte az 1.4 milliós megtekintést is.

… utálja, ha kínainak nézik?

Mint tudjuk, Calum édesanyja részéről új-zélandi és édesapja felől pedig skót felmenőkkel rendelkezik, viszont Ausztráliában született. Nem csoda, hogyha nem szereti, ha összetévesztik származását mással, mint ami.

… a gitáros a bandában?

Míg mindegyik srác hangja hallható a lemezen és élőben is, hangszeren mindegyikük más és máson ügyesebb. Ez Calum esetében a gitár, mely mindig rajta van, ha koncerteznek.

… ha nem énekes lenne, focizna?

Igazából fel is adta focista-karrierjét a zenéért, hiszen abban érezte magát igazán otthon.

Amikor fiatalabb voltam, tudtam, hogy az életem vagy így vagy úgy fog alakulni. Imádtam focizni és profi is akartam benne lenni, de ahogy felfedeztem a zenét, tudtam, hogy az lesz a végzetem.

… egyik tetkója a 5SOS miatt készült?

Calum testét igazán sok tetoválás borítja, de ebből egy kifejezetten fontos számára is, hiszen második családjának, a 5 Seconds of Summernek a megalakulási évét mutatja, csak római számokban és a mellkasán helyezkedik el.

… több tízezer ember előtt szakadt szét a nadrágja üleptől térdig

Ahogy visszaemlékszik rá, nagyon kellemetlen volt, ugyanis a Los Angeles-i One Direction turné előzenekaraként léptek fel, amikor is egyik pillanatról a másikra kettészakadt a nadrágja – persze a kellemetlenebb irányba. Az ülepétől egészen a térdéig szakadt, két szám között le kellett futnia a színpadról, hogy legalább a lábához odaragasszák, hogy ne villantson még véletlenül sem.

Telibe szétszakadt a nadrágom az ülepemtől a térdemig, szóval muszáj voltam lemenni a backstagebe, hogy összeragasszák a lábammal a maradék anyagot aztán vissza és énekelni és előadni, mintha semmi se történt volna. Hogy ne legyen annyira kellemetlen, muszáj voltam bemondani a mikrofonba is…

Kire számíthatunk a Budapest Parkban megrendezésre kerülő 5SOS koncerten?