Nem hagy unatkozni januárban az HBO!

Óriási visszatérők, kihagyhatatlan premierek!

Az HBO GO is megannyi és minőségi tartalommal kényezteti előfizetőit, mint maga a Netflix. Viszont a nagy kérdés az, milyen újdonságokat és visszatéréséket kínál a streaming óriás januárra? Egy igazán jó hírünk biztosan van: a Years & Years frontemberének sorozatát biztosan láthatjuk majd a hazai kínálatban.

Ez bűn | bemutató: 01. 23.

Milyen volt a ’80-as évek AIDS-válságában élni és szeretni? Erről három fiatal meleg férfi szemszögéből kapunk képet, akik Londonban kezdenek új életet. Az AIDS-vírus árnyékában úgy döntenek, hogy hevesebben élnek és szeretnek, mint valaha.

https://www.youtube.com/watch?v=iqd2Jq_w80c
tovább »

Eufória különkiadás 2. | bemutató: 01. 25.

A második Eufória különkiadás most nem Rue (Zendaya)-ra fog fókuszálni, hanem a szeretett Jules (Hunter)-re, akinek amúgy pár héttel ez előtt volt a születésnapja. Egyelőre nem sok mindent tudunk a részről, csak azt, hogy 25-én már nézhetjük is a HBO GO hazai kínálatában.

A második rész bemutatja, hogy Jules (Hunter Schafer) az ünnepek alatt hogyan vet számot az évvel.

tovább »

Legacies – A sötétség öröksége 3. évad | bemutató: 01. 25.

A Vámpírnaplók és a The Originals – A sötétség kora hőseinek magával ragadó öröksége folytatódik a Legacies – A sötétség öröksége című sorozatban, amely a Salvatore iskolába járó természetfeletti lények következő generációjáról szól. A harmadik évad története ott folytatódik, amikor Hope egy fájdalmas halálesetet fog átélni és tudja, hogy szembe kell szállnia a sorssal magával.

https://www.youtube.com/watch?v=E4sL_1mWZ6o
tovább »

Batwoman 2. évad | bemutató: 01. 19.

Batman, Gotham City őre és a milliárdos filantróp, Bruce Wayne eltűnése után három évvel Kate Kane, Bruce unokatestvére rászánja magát, hogy démonjait legyőzve Batwomanként védelmezze a várost, és eközben a remény új szimbólumává válik.

https://www.youtube.com/watch?v=4EklKyqFPNo
tovább »

Varázslók 5. évad | bemutató: 01. 19.

Az 5. évadban Julia, Alice, Eliot, Margo, Penny és a csapat többi tagja próbálja feldolgozni Quentin tragikus elvesztését, és egyúttal újratanuljákmágikus képességeiket, amelyekről az előző évadban megfeledkeztek. Azonban nemcsak, hogy visszanyerik varázslatos képességeiket, de túl sok is jut belőlük. A csapatnak, miközben a világvége megakadályozásáért harcol, meg kell küzdenie a túl sok mágiából adódó problémákkal is.

tovább »

30 ezüst | bemutató: 01. 19.

Egy távoli városkába száműzi Vergara atyát az egyház. A polgármester Paco és az állatorvos Elena elhatározzák, hogy feltárják az atya titokzatos múltját. Amikor végül hárman összefognak, globális összeesküvés közepén találják magukat.

tovább »

Spencer 3. évad | bemutató: 01. 19.

A sorozatot az NFL sztárja, Spencer Paysinger élete ihlette, és egy comptoni középiskolás amerikaifutball-játékosról szól, aki a kihívások és lehetőségek új világába csöppen, amikor leszerződtetik Beverly Hills csapatába játszani. A harmadik évad pont ott folytatódik majd, mint ahol a második abbamaradt. Vajon sikerül megmenteni az iskolát? Baker edző tényleg elhagyja a pályát?

tovább »

Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) | bemutató: 01. 31.

Harley Quinn (Margot Robbie) sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami. Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol. Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

tovább »