Ezeket semmiféleképp ne hagyd ki januárban Netflixen!

Januárban sem fogunk unatkozni, hiszen a kedvenc streaming platformunk, a Netflix megannyi friss és ropogós, valamint visszatérő sorozattal és filmmel kápráztatja el majd nézőit. Nézzük is, melyek azok, amiket semmiféleképpen sem hagynánk ki 2021 első hónapjának hazai premierjei közül.

Pieces of a Woman | bemutató: január 07.

A film több szempontból is érdekes lehet számunkra, hiszen egy magyar rendező munkáját tekinthetjük meg. Mundruczó Kornél neve sok ember számára ismerős lehet, hiszen Ő alkotta meg a „Fehér Isten” című, mondhatni mesterművet is.

Egy tragikusan végződő otthonszülés után egy nő érzelmi válságba kerül, és gyászában teljesen elszigetelődik a férjétől és a családjától.

szereplők:Vanessa Kirby,Shia LaBeouf,Ellen Burstyn

tovább »

Végzet: A Winx Saga | bemutató: január 22.

A 2003-ban indult animációs sorozatot veszi alapul a Netflix legújabb nagy durranása. Itthon az RTL Klub kezdte meg vetítését, majd néhány csatornán átmászva eljutott a Nickelodeonra, mely végül az egész sorozatot leadta.

Rivalizálás, szerelem, természetfeletti tanulmányok – a tinik mindenre elszántak, hogy tökéletesítsék varázserejüket az Alfeában, a varázslatos bentlakásos iskolában.

szereplők:Abigail Cowen,Hannah Van Der Westhuysen,Precious Mustapha

tovább »

Riverdale 5. évad | bemutató: január 21.

A Riverdale, rövidre vágott negyedik évada után most itt az idő, hogy kedvenceink újult erővel térjenek vissza a képernyőre. Az biztos, hogy az időugrás teljesen fel fogja borítani a megszokott rendet és vadonatúj élethelyzetbe helyezi a szereplőket, a sorozatot pedig egy új perspektívába.

A kamasz Archie és csapata a szex, a szerelem, az iskola és a család bonyodalmai közt evickélve belekeverednek Riverdale sötét titkaiba.

Szereplők:K.J. Apa,Lili Reinhart,Camila Mendes, Madeliane Petsch, Cole Sprouse,

https://www.youtube.com/watch?v=3DN4-LZFZtc
tovább »

Barátság perverziókkal 2. évad | bemutató: január 27.

A „Bonding” c. sorozat igazi, minőségi feketekomédia a legjavából. Annyira szürreális, hogy szinte már hihető, hogy New Yorkban ez simán megtörténhet egy átlagos lánnyal.

A new yorki egyetemista másodállásban dominaként dolgozik és a középiskolai legjobb meleg barátja lesz az asszisztense.

szereplők:Zoe Levin,Brendan Scannell,Micah Stock

tovább »

Éjszakai vadász | bemutató: január 13.

Egy kötelező darab a valóságon alapuló (dokumentum)filmek szerelmeseinek! De vigyázz, nehogy beszippantson a stalker világa…

A 80-as évek napfényes Los Angeles-i utcáin sorozatgyilkos szedi áldozatait. A megtörtént eseményeken alapuló dokumentumsorozatban két nyomozó vadászik a tettesre.

tovább »

Anya csak egy van? | bemutató: január 20.

Miután a két nő rájön, hogy a babáikat a születésükkor összecserélték, kitalálják, hogyan alkalmazkodjanak új életükhöz: alakítanak egy közös – és fura – családot.

szereplők:Ludwika Paleta,Paulina Goto,Martín Altomaro

tovább »