Januárban jön Halsey és Avril Lavigne közös dala?!

Jövő év elején újabb megaduett érkezhet!

Úgy néz ki, január 4-én valamivel készül Halsey, és a jelek szerint esélyes, hogy ez nem más lesz, mint egy közös dal Avril Lavigne-nel! Az énekesnő, aki idén év elején adta ki “Manic” című albumát, a napokban egy emailt küldött a feliratkozóinak, a sorainak kezdőbetűiből pedig a január 4 olvasható ki:

Na de hogy jön a képbe Avril? Tegnap az Instagram oldalán válaszolt pár rajongójának, ahol elárulta, hogy valakivel közös meglepetés dala érkezik januárban. Egészen pontosan ezt írta:

surprise in January with someone dope AF

Halsey levelében szintén szerepel az “AF” aláírásként, mint a polgári nevének, Ashley Frangipane-nek a kezdőbetűi. Persze elképzelhető, hogy csak véletlen egybeesés, de simán lehet az is, hogy Avril egy közös dalra utalt a kommentjével. 

A két énekesnő egyébként személyesen is ismeri egymást, mi több, 2019-ben együtt énekelték Avril Halloween buliján a “Girlfriend” című slágerét:

Halsey még novemberben nyilatkozta a Vogue-nak, hogy szeretne egy rock albumot készíteni, amivel kiélheti a lázadó punk énjét, és hát mi lenne tökéletesebb kezdete ennek a korszakának, mint egy duett Avrillel? 

Természetesen ezek még mind csak találgatások, de az már biztos, hogy januárban lehull a lepel mindkét énekesnő projektjéről, ami remelhetőleg tényleg egy közös dal lesz.