Liam Payne bevédte Harry Styles-t!

Liam kifejtette, mit gondol egykori bandatársa nagy port kavart Vogue címlapjáról.

Liam Payne a napokban a Capital FM vendége volt, ahol egy játék során, melyben el kellett döntenie, hogy ki kerülne a jó és a rossz listára, többek között Harry Styles-ról is szó esett. Az énekes nem meglepő módon gondolkodás nélkül a jókhoz sorolta egykori bandatársát, és csupa dicsérő szavakkal illette. Mi több, kijelentette, hogy ő az egyik legkedvesebb popsztár, akit ismer, hiszen soha nem szállt el magától a sikerei miatt: sem a One Direction korszakában, sem később.

Az 1D után jó hosszú ideig nem beszéltünk egymással. Aztán összefutottunk a Jingle Bell Ball backstage-ében, és teljesen ugyanaz a srác volt akkor is, mint akivel egy öltözőben ültem a banda szünetre vonulása előtt

– kezdte Liam.

A beszélgetés során szóba került Harry ikonikus Vogue címlapja is, melyen egy szoknyában köszön vissza ránk. Bár szinte egész karrierje során feszegette a határokat az öltözködési stílusával, mégis sokaknál kiverte a biztosítékot a magazinnak készült fotósorozata. Hogy Liam mit gondol a képekről?

Szerintem nagyszerűek! Jól érzi magát a bőrében, és szabadon csinálja azt, amit szeretne… nem értem, ez miért zavarja az embereket. Sok más dolog történt ebben az évben, amiről beszélni lehetne ahelyett, hogy valaki szerint Harry a megfelelő ruhákat hordja-e. Szálljatok le róla, a lényeg, hogy ő jól érzi magát!

Természetesen az új év közeledtével sem adtak alább a pletykák és a találgatások, miszerint hamarosan újra összeállhat a One Direction, erről pedig az énekes is bizakodóan beszélt. Elárulta, hogy pont az interjú előtti napon egy órán keresztül beszélt telefonon Louis-val, és már a többi sráccal is nagyon szeretne újra szorosabb kapcsolatot ápolni.

Annyira jó volt a 10 éves évfordulónk alkalmából kicsit többet beszélni… Remélhetőleg még bandaként is tartogatunk egyet s mást magunkban.

Liam egyébként a „The LP Show” névre keresztelt online koncertsorozatának záró felvonásával nyitja 2021-et, melyet január 2-án, magyar idő szerint este 9-től követhetünk élőben. A jegyinfókért katt ide!

Ha pedig szeretnétek egy kis ízelítőt a show-hoz, íme az énekes Capital FM fellépése még karácsony előttről, egy kis kérdezz-felelekkel megspékelve: