© YouTube / Golden, Harry Styles

Harry Styles így reflektál a One Directionben töltött idejére

A Vogue magazinnak adott exkluzív interjút az énekes.

Harry Styles újra elképesztő stílusáról tett tanúbizonyságot, ugyanis a Vogue magazin címlapján és a hozzá készült fotókon is mesterien döntögeti a nemi szerepek szerinti öltözködés sztereotípiáját. Imádjuk, hogy ennyire szabad és ki meri fejezni magát öltözködésében is úgy, ahogy ő jónak látja.

Természetesen beszélgetett is a magazin egyik újságírójával, ahol több dologról szó esett: többek közt a One Directionben töltött idejéről, megjelent lemezeiről, a karantén időszakról és a barátairól.

Az énekes, aki a tervek szerint jövőre Budapestre érkezik, nem tagadja, hogy imádta minden percét a bandában való életnek és alkotásnak.

Szerintem nagyon általánossá vált, hogy amikor kilépsz egy bandából, olyan, mintha neked kéne bocsánatot kérned, hogy részese voltál az egésznek. Én viszont minden egyes másodpercét imádtam. Teljesen új volt, megpróbáltam minél többet fejleszteni magam és új dolgokat tanulni.

Majd szó esett a Fine Line-ról és a Harry Styles c. lemezekről is, ahol kiemelte, hogy mennyire más a kettő atmoszférája.

Úgy érzem, a második lemez készítése során már nem stresszeltem azon, hogy valamit elrontanék. Szimplán szabad és izgalmas az egész korong. Először kerestem a saját hangzásom, a saját stílusomat, mint szóló előadó.

Styles természetesen a világ felfordulásáról is szót ejtett, elmesélte, milyen király volt a barátaival együtt bezárva lenni egy kis ideig.

Beleraktuk a neveinket egy kalapba, majd megterveztük az egész hetet előre. Ha te kaptad a hétfőt, akkor neked kellett mindent kiválasztani és megcsinálni: a kaját, a filmet amit nézünk és programot is aznapra. Én szeretek leveseket főzni, a filmekből pedig óriási választék volt.

És milyen a vegán étrendje? Elmondása szerint sokkal jobban érzi magát a bőrében, amióta új ezt alkalmazza.

A testem sokkal jobb állapotban van azóta.

Természetesen a rajongók és a koncertek sem maradhattak el: elmondta, mennyire hálás, hogy ilyen sok és elszánt rajongója volt az évek során és még a mai napig is kitartanak mellette, mint szóló előadó.

Mindig attól féltem, hogy elcseszek valamit a színpadon, de amúgy nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, hiszen egy csomó, nagyon megértő és kedves rajongóm van. Általánosságban nagyon érzelmes emberek, aztán amikor a koncertekről van szó, hihetetlen hangulatot és atmoszférát teremtenek, minden alkalommal érzem a befogadást és az óriási szeretetet, amit adnak.