© YouTube

Rock albummal készül Halsey?!

Az énekesnő a Vogue-nak mesélt a terveiről.

Zenészként már számtalanszor bizonyította tehetségét Halsey, de ennél még sokkal több van benne. Hamarosan színésznőként is bemutatkozik The Player’s Table című sorozatban Sydney Sweeney mellett, első verseskötete pedig ma jelent meg. Az I Would Leave Me If I Could címadó szerzeményét csupán 18 évesen írta, és a gyűjteményben az egész eddigi életét felölelő versek találhatóak, többek között a mentális egészségéről vagy a szexuális zaklatás témájában is. Az énekesnő a Vogue-nak mesélt a könyvről, a színészi ambícióiról, és az új albumáról is. 

A fanok legnagyobb örömére készül a nagysikerű Manic folytatása. Elmondása szerint jelenleg abban a szakaszban van, amit ő csak “gyűjtögetésnek” nevez: könyveket olvas és filmeket néz, hogy inspirációt szerezzen a dalaihoz. 

Talán még soha nem töltöttem ennyi időt otthon egyhuzamban, szóval folyamatosan dolgozok. A lemezek nálam úgy néznek ki, hogy egy nap arra ébredek, hogy van 16 dal a fejemben, amit meg akarok írni, aztán belekezdek, és már kész is. 

Az elmúlt időszakban többször is megcsillogtatta rockosabb oldalát, elég csak a Nightmare-re, a Ragadozó madarak betétdalául szolgáló Experiment on Me-re, vagy épp a legutóbbi, Machine Gun Kelly-vel közös Forget Me Too-ra gondolnunk. És hogy az új anyagnak milyen lesz a hangzása? Halsey szerint nem kizárt, hogy punk-rock. 

Nagyon szeretnék egy ilyen albumot kiadni, de ennek magától kell jönnie. Még soha nem volt az, hogy leültem volna megtervezni, hogy milyen hangzású lemezt szeretnék. Magától fog jönni, amikor elérkezik az ideje. De előbb-utóbb meg kell csinálnom, mert kezdek kinőni a dühös punk korszakomból.

Nem titok, hogy az énekesnő a legnagyobb One Direction rajongók közé tartozott, és ez a mai napig így van. Nem csoda tehát, hogy arra a kérdésre, hogy kikkel dolgozna a legszívesebben együtt, Grimes mellett Harry Styles volt a válasza. 

Imádom Harry legutóbbi albumát. Nagyon büszke vagyok rá rajongóként, és kollégaként is. Szerintem valami nagyon szuper dolgot alkotnánk közösen.

A tizenéves Halsey egy Harry Styles óriásposzterrel.

Mint ahogy már említettük, hamarosan egy sorozatban tűnik fel a képernyőn állandó szereplőként. Nem idegen a színészkedés számára, sőt, elmondása szerint teljesen természetesen jön neki.

Még a zene előtti szerelmem a színészkedés volt. Kiskoromban szerepeltem musicalekben, így szerettem meg a zenét is. 

És hogy mire számíthatunk a The Player’s Table-től?

Sydney-vel nagyon valósághűre tervezzük. Olyannyira, hogy lehet, egyes emberek gyomra nehezen veszi majd be.

Az interjú mellett Halsey egy verset is megosztott a Vogue-gal, ezt ide kattintva tudjátok elolvasni, az I Would Leave Me If I Could kötetet pedig ide kattintva rendelhetitek meg.