10 érdekesség, amit biztosan nem vágtál a Pretty Little Liars sztárjáról, Ashley Bensonról

December 18-a egy igazán népszerű nap…

Míg Billie Eilish ma ünnepli 19., addig Ashley Benson a 31-et töltötte be, Sia pedig már 45. életévébe lépett be. Nézzük, milyen szaftos infókat sikerült összeszednünk a Pretty Little Liars egyik legnagyobb bajkeverőjéről, Ashley Benson-ról, aki a sorozatban Hannat alakította.

01. 5 nappal fiatalabb, mint Taylor Swift

Pár nappal, pontosabban 5 nappal ez előtt Taylor Swiftről is egy hasonló cikket publikáltunk, mint amelyiket most olvasod épp. Érdekesség, hogy Ashley és Taylor között mindössze 5 nap eltérés van, Benson pedig a fiatalabb. Ez azért is aranyos, mert Ashley egyik exe, Cara Delevingne Swift egyik legjobb barátnője.

© Pinterest
02. Beyoncé tesójának a videójában is feltűnik

Egy 2002-es dalhoz készült videóban tűnik fel a pici Ashley. Lil Romeo és SolangeTrue Love” c. trackjének vizuáljában látható, mint a főszereplő kiszemeltje. Természetesen gyermekszerelemről van szó.

03. Hirtelen 30

És a 2004-es Hirtelen harminc (13 Going 30) c. filmben feltűnt, hogy pár másodpercig Bensont is láthatjuk? Úgy tűnik hosszú és rögös volt az út az áttörést meghozó Pretty Little Liars-hoz.

© Seventeen
04. Utolsóként választották ki a Pretty Little Liars-ba

Olyan szinten, hogy a másik 4 lány már réges-rég ki lettek választva, a sorozat megálmodója kizárólag egy szőke lány érkezésére várt, de valahogy egyik jelölt sem győzte meg. Benson ekkor épp az Eastwicki boszorkák c. sorozatban játszott, amit egyik este elkaszáltak. Másnap reggel 8 órára már I. Marlene King előtt sírt a színésznő, hogy befellegzett a sorozatának. Marlene pedig tudta, hogy Ő lesz a tökéletes Hanna. Nem is jöhetett volna jobban az a kasza.

© Sorozatjunkie
05. Vanessa Hudgens nem volt ismeretlen számára

Elég erősen összefolynak a szálak, ugyanis Benson és Hudgens közösen jártak színész-szakkörre. 2012-ben pedig egy közös filmben is szerepeltek, a Spring Breakers-ben, melyről egyikük sem nyilatkozott valami pozitívan. Az megvan, hogy a két csajszin kívül még Selena Gomez is a főszereplője volt az alkotásnak?

© wallpaperup
06. Nem bírta elviselni, amikor Caleb és Hanna szétmentek

Elmondása szerint majd megszakadt a szíve és potyogtak a könnyei. Még színésztársát, Tylert is felhívta… később pedig az írókat is megpróbálta meggyőzni, hogy ez nem lesz jó. Azt nyilatkozta, hogy Ő úgy érezte, a két karakter egymásnak van teremtve. Miután kiderült számára, éjjel-nappal Caleb és Hanna videókat nézett a YouTube-on. A sorozat kreátora annyit tett még hozzá, hogy

Ashley, a rajongóknak pont ezen kell majd átesniük [, mint amin te most mész keresztül]

– I. Marlene King
07. Fiatal kora óta táncol

Igaz, ezt nem sűrűn láthattuk a Pretty Little Liars-ben, viszont Benson egészen fiatal kora óta komolyan táncol. 3 éves korában kezdte, ezalatt pedig megannyi kategóriában kipróbálta már magát.

08. Soha nem volt szalagavatója

Igazából egyetlen suli-buliba, bálba vagy szalagavató bálra (prom) sem jutott el, hiszen színészi karrierjére koncentrált. Hiába járt állami középiskolába, soha nem élhette ezt át… kizárólag a Pretty Little Liars-ban.

09. Neki köszönhetjük a PLL főcímdalát

Igazából, még a forgatások alatt találta Benson a The Pierces „Secret” c. dalát, ezt pedig a következő alkalommal, amikor találkozott kollégáival, le is játszotta nekik. Majd közvetlen a sorozat kreátoraihoz fordult az ötlettel, amiben azt javasolta, legyen ez a főcímdal!

10. Mi lett volna, ha?

Ha minden úgy történt volna, ahogy eredetileg a szereplők jelentkeztek, lehet, hogy Lucy Hale, vagy Sasha Pieterse játszotta volna el Hanna karakterét, ugyanis, mind a ketten erre a szerepre jelentkeztek. Míg Sashát túl fiatalnak találták (ezért kapta Alison szerepét végül, hiszen az első évadokban keveset látható képernyőn), addig Lucy-nak Marlene egyből Aria szerepét szerette volna adni.