© Magneoton

Látványos klippel jelentkezett B. Nagy Réka!

Íme a “Harcolok”!

Termékeny évet zár B. Nagy Réka a zenei karrierjét illetően, hiszen idén már a harmadik dala jelenik meg. A “Harcolok” egy MISKOVITS-csal közös szerzemény, melyhez egy látványos videó is forgott. A klipben Réka több karakter bőrébe bújik számos oldalát megcsillogtatva, és Marci is feltűnik benne. Amellett, hogy az énekesnő/influenszer írta a dalszöveget, még a videó rendezésében is besegített. 

A dalszöveg a belső vívódásról szól, tudjátok amikor egyik nap felveszitek a nagyon csajos éneteket, aztán a következő nap meg inkább egy laza melegítős szettben vagytok. Szerintem sokunkban benne van ez a vívódás, amikor a szíved balra húz, de az eszed inkább jobbra visz

– mesélte az Instagram oldalán.

Réka legutóbbi dala, a “Valahol” egyébként az első saját szerzeménye volt, és egy nagyon fontos témáról, az iskolai zaklatásról énekelt benne. Még májusban készítettünk interjút az énekesnővel, akkor azt mondta, szeretne nagyobb hangsúlyt fektetni a zenei karrierjére, így a jövőben biztosan rengeteg hasonló szerzeménnyel örvendeztet meg minket.