Ezeket a Netflix-es koncert filmeket látnod kell!

Az évek során szép kis lista gyűlt össze azon koncertek közül, melyek immáron filmen is visszanézhetők, méghozzá Netflixen. Mi most összeszedtünk párat azok közül, melyek látványviláguk, track listingjük és sikerük miatt a legjobbak közé tartoznak. Lássuk:

Ez természetesen csak egy általunk összeállított top 5 (+1) lista, ezek mellett még számos olyan film megtalálható a stream oldalon, amit mi nem soroltunk fel, így ne habozz megkeresni kedvencedet, amennyiben az nincs a listában.

1. Taylor Swift: Reputation Stadium Tour

Nem tudunk szó nélkül elmenni Taylor legutóbbi világturnéja mellett, amely az elmúlt évek egyik legsikeresebbje volt, olyan sztárvendégekkel, mint Camilla Cabello és Charli XCX. A turné minden állomása hatalmas befogadó képességű stadionokban zajlott, Swift egyike azon előadóknak, akiknek ilyen magas számú embert sikerült megmozgatniuk. A Reputation mint album is zseniális, élőben hallani pedig egyenesen utánozhatatlan. Ha látványos koncertre vágysz, tele világslágerekkel, akkor ezt semmiképp ne hagyd ki.

2. Beyoncé: HOMECOMING (A film by Beyoncé)

A Grammy díjas film olyan sikerű, ikonikus dalokat tartalmaz, melyeket kevés előadó mondhat magáénak. Az alkotás a Coachella fesztiválon látott koncertet örökíti meg Beyoncé előadásában, ami osztatlan sikerének köszönhetően a világ legnagyobb zenei díjátadójáig is eljutott. Ha szereted az énekesnőt és egy igazán látványos koncertet szeretnél, ne habozz. Ez a film egy házibulinak is könnyen megadhatja a kezdeti emelt hangulatot.

3. Michael Jackson: This Is It

A pop királyként számontartott énekes egyik legnagyobb koncertje szintén megtalálható a platformon. Tudtad például, hogy Michael Jackson az egyetlen férfi előadó, akinek egy albumról öt listavezető slágert sikerült bezsebelnie a Billboard Hot 100 listáján? Ezt a rekordot egyedül Katy Perry-nek sikerült megdöntenie. Ebben a filmben garantáltan nem csalódsz, amennyiben szereted Jackson hangzásvilágát.

4. Justin Timberlake + the Tennessee Kids

Justin Timberlake-et senkinek nem kell bemutatnunk. Filmje szintén ott van azon koncertek között, melyek tele vannak toplistás slágerekkel. A koncertben a the Tennessee Kids-el láthatjuk együtt.

5. Shawn Mendes: Live In Concert

Shawn Toronto-ban adott elő és öntötte ki a szívét egy koncert keretében, amit filmen is megörökített. Az előadő napjaink egyik legnépszerűbb férfi előadója, így slágerein biztosan nem fogsz elaludni. Az előadó megmutatja hogyan is alakítja a zene az életét az évek során.

+1: Ariana Grande: excuse me, i love you

Ariana Grande Londoni állomását örökítette meg „Sweetener World Tour” névre hallgató világturnéjából. Az énekesnő világslágereit élőben December 21-től hallgathatjátok és nézhetitek Netlixen. A platformon már beállíthatod magadnak az emlékeztetőt, hogy biztosan ne maradj le.

Neked melyik a kedvenced a listából? Van olyan film, aminek szerinted szintén itt a helye? Oszd meg velünk a komment szekcióban!