Online koncerttel zárja az évet a BLACKPINK

Érkezik a “The Show”!

2020 nagy részében az egyetlen módja a koncerteknek az volt, hogy online színtérre helyezték őket, és rengeteg előadó élt is ezzel a lehetőséggel. Yungbludtól kezdve Dua Lipáig számtalan livestream show-nak lehettünk részesei, a következők, akik ezzel kedveskednek a fanjaiknak pedig nem mások, mint a BLACKPINK. A lánybanda karácsony után egy nappal érkezik az első ilyen koncertjükkel, mely szimplán a “The Show” nevet kapta.

A show a Youtube-on lesz látható, ahol egyébként 53 millió feliratkozóval rendelkeznek a lányok: a zenei csatornák közül ezzel ők a másodikat Justin Bieber után. 

Valami nagyon különlegessel szerettük volna zárni ezt az évet a Blinkekkel együtt, akik olyan türelmesen vártak a lemezünkre. Reméljük, mindenki élvezni fogja az otthona kényelméből a legelső online koncertünket, a feliratkozóinknak pedig extra különleges dolgokkal is készülünk. Nagyon izgatottak vagyunk miatta, és alig várjuk, hogy elinduljon a “The Show”

– nyilatkozta a banda.

A koncert koreai idő szerint december 27-én délután 2 órakor, magyar idő szerint reggel 6-kor lesz látható, a jegyek pedig két katerógiában vásárolhatóak. A standard jeggyel rendelkezők élőben nézhetik, és újra is játszhatják a streamet, míg a “plusz” kategóriások számára színfalak mögötti tartalmak is elérhetőek lesznek. Az előbbi 7.990, az utóbbi pedig 11.990 forintba kerül. 

A jegyvásárláshoz katt a képre: