© Gucci

Robotkutyákkal táncol Billie Eilish a Gucci kisfilmjében

Az énekesnő új dala is felcsendül az epizódban.

Harry Styles a művészetről elmélkedett, Billie Eilish pedig robotkutyákkal táncol és egy medencéből horgászik a Gucci kisfilmjében. A divatház egy GucciFest névre keresztelt virtuális filmfesztivál keretein belül mutatta be legújabb kollekcióját “Overture of Something That Never Ended” címmel, az énekesnő pedig ennek az ötödik részében tűnt fel.

A “The Neighbours” részben Billie új kislemeze, a “Therefore I Am” is felcsendül, amint ő a háza körül biciklizik, a teraszon üldögél, vagy épp a medencéjéből horgászik két robotkutyával körülvéve. Tulajdonképpen olyan, mintha egy új videót forgatott volna a dalhoz: szívesen megnéznénk a teljes verziót is!

A kisfilm rendezője Gus Van Sant és Alessandro Michele voltak, az előbbi pedig a Variety-nek adott interjújában elárulta, hogy nagyon jó volt Billie-vel dolgozni. 

Az énekesnő egyébként nemrég adta ki a “Therefore I Am” című új dalát a klipjével együtt, melyben egy üres plázában garázdálkozik, pár hete a virtuális koncertjén pedig elárulta, hogy már javában dolgozik második nagylemezén.