NYEREMÉNYJÁTÉK | Hanghullám print: a tökéletes ajándék zenerajongóknak, akár karácsonyra is

Nyerj egyedi hanghullám printet akár magadnak, akár egy szerettednek ajándékba! 

A Bad Witch Fashionről már olvashattatok az oldalon, a márka pedig sok-sok zene- és sorozatrajongónak okoz örömet a különleges és egyedik termékeikkel. Eleinte csak dalszöveges pólók és pulcsik szerepeltek a kínálatukban, mostanra azonban már maszkok, illetve hanghullám printek is rendelhetőek tőlük. Na de mi is az a hanghullám print?

Ha legjátszol egy dalt, hanghullámok keletkezek, ők pedig ezt jeleníti meg képeken. A sajátodat is megtervezheted, de már kész printek is kaphatóak, például Harry Styles-os, Billie Eilish-os, Ariana Grandés, Yungbludos, vagy Lil Peepes mintákkal. Neked csak a képet és a dalt kell kiválasztanod, amely a legközelebb áll a te, vagy az ajándékozottad szívéhez, minden másról gondoskodik a Bad Witch Fashion! A rendelés leadása után küldenek neked egy tervet, amit addig tökéletesítenek, amíg 100%-ig elégedett nem vagy vele, a kész print pedig keretezve érkezik meg hozzád.

A termék különlegessége még, hogy először kapható Magyarországon. És hogy honnan jött hozzá az ötlet?

Sokan ajándékba vásárolták a ruhadarabjainkat is, és ez hatalmas öröm számunkra, hogy BWF termékekkel okoznak örömet egymásnak az emberek. Innen jött az ötlet, hogy készítsünk valami olyat, ami már egy konkrétabb elmozdulás az ajándékozás irányába. Egy print szerintem nagyon szépen fel tud dobni egy szobát, egy lakást, szóval ez az ötlet is könnyen jött. Innentől már csak azt kellett kitalálni, miről szóljon ez a print, itt jött be a zene vonala, hiszen a márka alapból a zenére épült elsősorban, és így körvonalazódott szépen lassan a hanghullám print, ami egyébként grafikusunk ötlete volt. Szerintem sikerült valami rendkívül egyedit alkotni, amit a vásárlók könnyen tudnak kapcsolni a márkához

– mesélte Anna, a márka alapítója.

Így karácsony közeledtével egy nyereményjátékot is hoztunk nektek a BWF-nel közösen: pár egyszerű lépés teljesítésével lehetőségetek nyílik megnyerni egy saját tervezésű printet, akár magatoknak, akár egy szeretteteknek ajándékba:

A Bad Witch Fashiont itt tudjátok követni: