© YouTube / Golden, Harry Styles

Karanténba került Harry Styles

Leállt a „Don’t Worry Darling” forgatása.

A Deadline információi szerint a tegnap este folyamán leállították az Olivia Wilde által rendezett film, a „Don’t Worry Darling” forgatását.

A csapat megerősítette, hogy sajnos náluk is megtörtént az, ami most minden forgatáson bekövetkezhet: az egyik munkatársuk pozitív koronavírus tesztet produkált, így mindenkit karanténba küldtek, a forgatást pedig abban a pillanatban leállították.

Így aztán az is biztos, hogy pár napon keresztül el kell szigetelnie magát a főszereplőknek is, többek közt Harry Styles-nak, Gemma Channek, Chris Pine-nak, sőt még Olivia Wilde-nak is. Az ismeretlen forrás nem nevezte meg, pontosan ki kapta el a fertőzést, viszont azt elárulta, hogy nem a főszereplők egyike, viszont egy olyan valaki, aki

Azt is megtudtuk, hogy a pozitív eredmény egy rutintesztelés során került ki. Jelenleg a csapat azon dolgozik, hogy biztosan ne kapja el senki más a vírust, az alapból extrém szigorú körülmények között zajló forgatást most még jobban szabályozzák. A karantén alatt folyamatosan tesztelik a csapatot, egyelőre senkinek sem pozitív.

14 napon keresztül szüneteltetik a forgatást, majd utána ott folytatják, ahol az egész abbamaradt. Reméljük, mindenki rendben lesz.

A filmről ide kattintva olvashatsz bővebben.