Csak úgy záporoznak a szexista kommentek Madison Beer előadására

Pedig az énekesnő az ég világon semmit nem csinált.

Meg kell hagyni, Madison Beer az évek során egy generáció szexszimbólumává vált, ez pedig úgy tűnik további generációkba is átivódik ahogy múlik az idő.

A mindössze 21 éves énekesnő legújabb kislemezét, a „Baby„-t énekelte el a Genius új, otthon-éneklős sorozatában, ahol csak úgy ragyogott. Beer képességeit sokan alábecsülik, az elmúlt éve során több viral videó is keletkezett róla, ahol nagyon fáradt volt hangja és nem minden esetben sikerült makulátlan hangokat kiadnia magából, viszont ezzel az előadással ezeket a ködös és totál negatív gondolatokat felülírja. Eszméletlen.

Viszont, az internet megint megmutatta azt az oldalát is, amire nem minden esetben van szükségünk. Még azt sem mondhatjuk, hogy Madison incselkedett a mikrofonnal, vagy túlságosan szexi próbált lenni (bár ez akaratlanul is sikerült), hiszen egy farmer, pulcsi, az sneakerje és egy szemüveg volt rajta. Záporoztak és jelenleg is tömérdek mennyiségű olyan komment érkezik a videó alá, mint

vagy

és hasonlók…

Mindenesetre, ha ma csak egy élő fellépést nézel meg, az ez legyen!

Az pedig egyelőre tisztázatlan, hogy Madison Beer debütáló albuma, a „Life Support” mikor érkezik, egyes információk szerint még idén, több magazin pedig már 2021-es megjelenésrő beszél.