© Netflix

Egyből vetkőzik Shawn Mendes dokumentumfilmje előzetesében

„In Wonder” hamarosan a Netflixen!

UPDATE (10. 21.): Megérkezett az első előzetes is a dokumentumfilmhez, melyben Shawn az első jelenetekben egyből zuhanyozni látszódik, majd pedig elkísérjük őt a backstagebe és a koncertjére is, miközben hosszasan kommunikál velünk. A 2 perces előzetest alább elérhető, kíváncsian várjuk mi fog kisülni a november 23-án érkező filmből.

10. 13.: Shawn Mendes durvábban tolja az ipart, mint valaha eddig! Az énekes első dokumentumfilmje november 23-án érkezik a Netflix-re, mely az „In Wonder” címet kapta. Nem meglepő, hiszen ez a dátum csak napokkal van vadonatúj stúdióalbumának, a „Wonder„-nek a megjelenése előtt.

https://www.instagram.com/p/CGSi_9ngTot/?utm_source=ig_web_copy_link
Kövess minket Instagram-on a legfrissebb hírekért!

A nettó 1 óra és 23 perces játékidővel rendelkező alkotás rendezője a veterán, Grant Singer volt és valószínűleg az albummunkálatok mellett láthatunk tömérdek mennyiségű színfalak mögötti videót, valamint biztosan betekintést nyerhetünk Mendes előző, Shawn Mendes: The Tour koncertsorozatába is. Igazán izgalmasnak hangzik! A Netflix címkéi szerint a film

intim, szívvel teli, inspiráló és érzelmes

lesz.

Mendes ezzel olyan művészekhez csatlakozik, mint Lady Gaga, Taylor Swift, a BLACKPINK vagy Beyoncé, akik már készítettek hasonló dokumentumfilmet erre a platformra.