5 + 1 érdekesség, amit nem tudtál Doja Catről!

Doja Cat mindig is a zenei iparban tevékenykedett. Hol táncolt, hol demokat készített, hol pedig énekelt. A SoundCloud és a TikTok közös erejével került oda, ahol épp tart. Ma ünnepli 25. születésnapját, így néhány érdekességet gyűjtöttünk össze az énekes-rapperről.

https://www.instagram.com/p/CGnFPVngZtg/?igshid=zhixqglshaks
Születési neve távol áll attól, ahogy mi ismerjük

Doja Cat valódi, születési neve nem más, mint Amalaratna „Amala” Zandile Dlamini. Most jöhet jogosan a kérdés, hogy mi köze van a nevének ehhez? Igazából a doja a fű iránti szerelemét szimbolizálja, míg a második… tudjátok szereti a cicákat is.

Dolgozott Dr. Luke-al

Hiába a sok botrány és Kesha állítása, hogy Luke zaklatta, mégis néhány előadó, mint Doja vagy Kim Petras dolgozik vele. Kesha vádjait ejtették azóta a producerrel szemben, Luke pedig a “Say So”-t készítette az énekesnővel.

A TikTok kapta fel

Nagyon hálás lehet, hogy ekkora ereje van a TikToknak, hiszen legnagyobb slágere, a “Say So” ott lett felkapva, majd a “Boss Bitch” is, illetve a “Cyber Sex” is, ezzel kvázi a TikTok koronázatlan királynője is lehetne.

Elkapta a koronavírust

Ennek a történetnek mi is külön cikket szenteltünk, hiszen nagyon érdekes, ahogy először lenézően beszél a vírusról, majd arról mesél mennyire rosszul volt és valószínűleg Ő is elkapta.

A kedvenc mémje nem saját maga

Őrült sok mém kerül fel Doja Catről az internetre, hiszen Ő maga is egy virális videónak köszönhetően kapott a TikTok előtt figyelmet: ez a “Mooo!” c. dalának videója volt. A Pop Sugarnak árulta el, hogy az Ő kedvenc mémje az avokádós kisfiú.

12 és fél óra alatt lett kész az egyik dala, videóval együtt

Doja elmondása szerint sosem állt a pult másik oldalán, sosem vendéglátózott. Amikor kicsapták a suliból, már egy mini karrier volt készülőben a háttérben, hiszen demokat pakolt fel SoundCloudra már akkoriban. Aztán valahogy lett egy kisebb közönsége. Esténként jobban fog az agya, így van amikor egy dal egy fél éjszaka alatt elkészül: mint a “Mooo!”, ami a videó elkészítésével együtt 12 és fél órájába telt.