A Little Mix lesz az idei MTV EMA házigazdája!

A díjátadó november 8-án kerül megrendezésre.

Vészesen közeledik az idei MTV European Music Awards, és biztosak lehetünk benne, hogy egy nagyon izgalmas show-nak nézünk elébe! A jelöltek, akikre november 2-ig szavazhatunk, már hónap elején bejeletésre kerültek, a fellépők után pedig most a díjátadó házigazdáiról is lehullott a lepel, akik nem mások lesznek, mint a Little Mix

A lányok a közösségi oldalaikon így kommentálták a hírt:

Végre megtörténik! Nagy izgalommal jelentjük be, hogy idén mi leszünk az MTV EMA házigazdái november 8-án. Hatalmas buli lesz!

https://www.instagram.com/p/CGj-AQtp0g0/?igshid=sp8knrvs9i9w

Mozgalmas év ez a banda számára: november 6-án jelenik meg a hatodik, Confetti című lemezük, melyről múlt pénteken adták ki a Happiness dalukat, emellett november 21-én és 22-én a hazai mozikba is érkezik az LM5: The Tour koncertfilmjük, hamarosan pedig indulnak az élő show-i a Little Mix: The Search című, saját tehetségkutató műsoruknak. 

Amellett, hogy ők lesznek a házigazdák, több katerógiában is versenybe szállanak, köztük a legjobb bandának, és a legjobb virtuális koncertnek járó szobrocskáért, illetve fel is lépnek a most pénteken érkező Sweet Melody című dalukkal.

A díjátadót november 8-án tudjátok élőben követni az MTV Hungary-n.