© mtvema.com

Íme az idei MTV EMA első fellépői!

Nem semmi névsort villantott a díjátadó!

November 8-án kerül megrendezésre az idei MTV European Music Awards, a jelöltek után pedig most az első fellépők névsora is megérkezett. Nézzük, kiknek az előadásai fogják bearanyozni az estét!

Sam Smith

Az énekes első alkalommal fog az EMA színpadára lépni, kicsit több, mint egy héttel azután, hogy október 30-án megjelenik Loves Goes című, harmadik lemeze. Sam egyébként a legjobb közreműködésért járó szobrocskáért is harcba száll a Demi Lovatoval közös I’m Ready dalával. 

Doja Cat

Doja Cat szintén az első EMA fellépése előtt áll, emellett pedig két kategóriában is jelölték: a legjobb új előadó, és a legjobb MTV Push előadó díjakat van esélye haza vinni. 

Yungblud

Az énekes 5 nappal második albuma, a Weird! megjelenése után lép fel a díjátadón, és őt is először láthatjuk az EMA színpadán. Jelöléseket a legjobb új előadó és a legjobb MTV Push előadó kategóriákban kapott. 

Zara Larsson

A svéd énekesnő már többször tiszteletét tette az EMA-n, és idén is biztosan felejthetetlen fellépéssel nyűgöz le minket. 

Maluma

Malumát sem láthattuk még ezelőtt az EMA színpadán, így tutira emlékezetes fellépést villant majd. Az énekes a legjobb latin előadó és a legjobb virtuális koncert kategóriákban szerzett jelöléseket.