© Miley Cyrus/Twitter

Miley Cyrus megerősítette: érkezik a Dua Lipával közös dala!

Izgalmas dolgokkal készül Miley!

Midnight Sky megjelenésekor még arról beszélt Miley Cyrus, hogy nem feltétlenül tervez albumot kiadni, mostanra azonban úgy néz ki, meggondolta magát. Az énekesnő gőzerővel promótálja az új zenéjét, ennek keretein belül pedig nemrég Jimmy Fallon vendége volt, ahol a legutóbbi kislemeze mellett a Hall & Oated Maneater című dalát dolgozta fel, és ahonnan kiderült, hogy a következő lemeze címe She Is Miley Cyrus lesz. 

https://youtu.be/ENfK_AA6bz4
https://youtu.be/CpphU5kMNKE

Legutóbb pedig egy új-zélandi rádiónak adott interjút, melyben bejelentette, hogy a korongon olyan nevekkel szerepel egy-egy kollab, mint Billy Idol és Dua Lipa!

Úgy érzem, az első kislemez megjelenése után minden könnyebbé válik. Van egyfajta elvárás az emberekben, hogy az elárulja, pontosan milyen hangzása lesz az anyagnak. Most igazán sokat inspirálódtam másokból, nagyjából olyan érzés, mintha elmennél a legmenőbb étterembe, ahol a legkülönbözőbb ízeket rakják össze, és ettől lesz a legjobb! Dua Lipa és Billy Idol is szerepel az albumomon. Arra lett kitalálva a dalok, hogy fesztiválokon csendüljenek fel. A közösségről és a zene vonzerejéről szól az egész 

– ecsetelte Cyrus.

Arra a kérdésre, hogy pontosan mikor érkezik a korong, egyelőre nem adott választ.

Nem mondok semmit! Annyiszor változtatok a dolgokon, hogy már inkább nem is mondok semmit!

Az énekesnőtől azt is megtudhattuk, hogy nemrég feldolgozta nagy kedvence, Britney Spears Gimme More című dalát, és visszatér a Backyard Sessions is, ahol az évek során olyan klasszikusokat énekelt, mint a Jolene, vagy Ariana Grandéval közösen a Don’t Dream It’s Over

És ha már feldolgozásokról és duettekről van szó: egy rajongó összerakta Billie Eilish My Future dalát a Miley-féle verzióval, ami olyan jól sikerült, hogy még az énekesnő is dicsérte egy interjúban. A mashupot ide kattintva tudod meghallgatni.