10 újdonság, amit ősszel nézhetsz a Netflixen – I. rész

Lesz mit néznünk az elkövetkezendő hónapokban is!

Beköszöntött az ősz, ami sokak számára egyet jelent a Halloween-lázzal, és ilyenkor a legjobb horrorokat vagy thrillereket nézni. Szerencsére a Netflix jobbnál jobb, izgalmasabbnál izgalmasabb, és félelmetesebbnél félelmetesebb újdonságokkal készült erre a szezonra: íme ezek közül 10, amit nem lenne érdemes kihagyni!

#Alive (premier: szeptember 8.)

Oh Jun-u arra ébred, hogy az édesanyja egy üzenetet hagyott neki, miszerint a családja nélküle ment el nyaralni. Miután bekapcsolja a tévét, látja a hírekben, hogy egy vírus támadta meg az emberiséget, és akik elkapják, kannibálokká válnak. Ekkor hirtelen elmegy a wifi, és a srác csak az édesapja hangját hallja, ahogy azt mondja neki: muszáj életben maradnia. Nem sokra rá szinte az egész világot elpusztítják a zombik, Jun-u és szomszédja pedig kézjelekkel kommunikálva próbálnak megmenekülni a támadásuk elől.

The Babysitter: Killer Queen (premier: szeptember 10.)

Két évvel azután, hogy Cole legyőzte a sátánista szektát, amit a bébiszittere, Bee vezetett, tovább üldözi a szörnyű éjszaka emléke. Mindenki azt gondolja róla, hogy teljesen elment az esze, hiszen Bee és a barátai eltűntek, így nehéz elhinni a vele történteket. Még mindig teljesen odavan a a legjobb barátjáért és szomszédjáért, Melanie-ért, aki egyben az egyetlen, aki hisz neki. Melanie megpróbálja elfelejtetni vele a múltat, és elviszi egy buliba a közeli tó partjára: csakhogy a régi ellenségek visszatérnek, Cole-nak pedig újból le kell győznie őket.

The Paramedic (premier: szeptember 16)

Angel balesetet szenved, melynek során tolószékbe kényszerül. A férfi ezt nem bírja feldolgozni: depresszióba esik, és megesküszik, hogy bosszút áll azokon, akik szerinte cserben hagyták ők, különösképp egy nőn, aki akkor hagyta magára, mikor a legnagyobb szüksége lett volna rá.

Ratched (premier: szeptember 18.)

Ryan Murphy legújabb sorozata Mildred Ratched nővér történetét meséli el, mielőtt az elmegyógyintézetbe kötött volna ki. 1947-ben érkezik meg az észak-karolinai kórházba, ahol új és nyugtalanító kísérleteket kezdenek végrehajtani embereken. Mildred elsőre pont úgy tűnhet, mint egy mintanővér, azonban hamarosan igazi szörnyeteggé válik. Ide kattintva elolvashatsz mindent a sorozatról, amit eddig tudunk róla.

Oktoberfest: Beer & Blood (premier: október 1.)

Egy sötét múltú, gazdag idegen érkezik München városába, akinek szánt szándéka, hogy tönkretegye a helyi Oktoberfestet a saját sörfőzdéjével. Csakhogy a lánya szerelmes lesz egy rivális főzde örökösébe, ez pedig olyan erőszakos eseményeket indít el, melyek mindkét család jövőjét tönkretehetik. 

The Binding (premier: október 2.)

Egy nő a vőlegénye édesanyját indul meglátogatni Olaszország déli részére, ám egy rejtélyes és gonosz erővel találja szembe magát, mely a lányát szeretné a megkaparintani.

Vampires vs. The Bronx (premier: október 2.)

Egy fiatalokból álló baráti társaság a Bronxból egy csapat vámpír ellen harcol, hogy megmentsék a környéküket.

Hubie Halloween (premier: október 7.)

A főhős, Hubie Dubois minden egyes Halloweenjét arra szenteli, hogy a városának, Salemnek a lakói a szabályok szerint, biztonságosan ünnepeljenek. Azonban a mostani este más, mint az eddigiek, hiszen egy szabadlábra került bűnöző és egy rejtélyes új szomszéd miatt aggódik Hubie: mikor aztán emberek kezdenek eltűnni, megpróbálja meggyőzni a rendőrséget, hogy valódi szörnyek vannak a városkában, akiket csak ő képes megállítani.

To the Lake (premier: október 7.)

A civilizáció romokba hullik egy rettenetes pestisjárvány miatt, egy csapat pedig a saját és a szeretteik életét kockára téve küzd a túlélésért.

The Haunting of Bly Manor (premier: október 9.)

A The Haunting antológia második évada, a nagysikerű A Hill-ház szelleme után az 1800-as évekbeli Angliába kalauzol el minket. A bébiszittere tragikus halála után Henry Wingrave egy fiatal, amerikai lányt fogad fel, hogy vigyázzon az árvává vált unokahúgára és unokaöccsére, Bly Manorban azonban nem minden az, aminek látszik, így több évszázados, sötét titkora derül fény. A sorozat második évadáról itt írunk bővebben.