Ava Maxnak elege van abból, hogy Lady Gagához hasonlítják

Szereti Lady Gagát, de betelt a pohár!

Pár hónapja még azon viccelődött Ava Max, hogy ő és Lady Gaga igazából ikertestvérek, mostanra azonban már betelt a pohár nála, és elege lett az állandó hasonlítgatásokból. Az énekesnő a francia Marie Claire magazinnak adott interjújában fejezte ki a frusztrációját a témával kapcsolatban, és azt is elárulta, miért zavarja ennyire.

Az emberek mindig hasonlítgatnak, de egy dolog feltűnt nekem: mindig csak a női előadókkal csinálják ezt, a férfiakkal soha. Szeretem Lady Gagát, de nagyon furcsa számomra, hogy folyamatosan a nőket pécézik ki maguknak

– reagált a kérdésre Ava.
Avát karrierje kezdete óta Gagához hasonítják a stílusa és a zenéje miatt.

Az énekesnőt arról is faggatták, hogy kik a legnagyobb inspirációi.

Beyoncé az elsőszámú kedvencem, de ahogy már sokszor említettem, Mariah Carey is nagy hatással volt rám. Mondhatni ő tanított meg énekelni, hiszen 9-10 évesen mindig a lemezeit hallgattam, és próbáltam utánozni őt.

Ava várva-várt debütáló albuma, a Heaven & Hell kevesebb, mint egy hét múlva, szeptember 18-án kerül a boltok polcaira, a megjelenés előtti utolsó ízelítőként pedig nemrég adta ki az egyik kedvenc dalát a korongról, mely az OMG What’s Happening címet viseli.