Betört Charli XCX házába egy őrült rajongója, majd meztelenre vetkőzött

Az énekesnő árulni kezdte a Los Angeles-i villát.

Charli XCX mindig is büszke volt arra, hogy szoros kapcsolatot ápol a rajongóival, de ami pár napja történt vele, arra valószínűleg a legvadabb rémálmaiban sem számított. Egy wisconsini férfi a TMZ információi szerint ugyanis múlt héten kétszer is, két egymást követő napon betört a Los Angeles-i házába, a második látogatása alkalmával pedig teljesen meztelenre vetkőzött, először beugrott a jakuzzijába, majd fel-alá mászkált a hálószobájában – még mindig ruha nélkül.

Szerencsére az énekesnő nem tartózkodott otthon a történtekkor, azonban a biztonsági kamerái mindent rögzítettek, így a bíróság távolságtartási végzést rendelt el a férfi ellen, melynek következtében nem mehet Charli, az otthona, a munkahelye, és a kocsija száz méteres körzetébe. A bírósági papírok szerint a megszállott rajongó már egy ideje több száz mániákus és zaklató jellegű üzenettel bombázta az énekesnőt a közösségi oldalain, azonban az augusztus 24-ei és 25-ei látogatásai tették fel a i-re a pontot.

Charli 5 éve vásárolta meg a jelenlegi házát.

Nem meglepő módon Charlinak nem nyújt elegendő biztonságérzetet a távolságtartási végzés. Inkább a költözés mellett döntött, így pár nappal az eset után 3,65 millió dollárért árulni kezdte a Los Angeles-i villáját.

Nem ez az első alkalom idén, hogy zaklatóik törtnek be a sztárok otthonaiba: nemrég Billie Eilish-nak gyűlt meg a baja egy őrült rajongójával, előtte pedig Eminem került hasonló helyzetbe.