Távolságtartási végzést kért rajongója ellen Billie Eilish

Az énekesnő családját is félti a 24 éves férfitől.

Meggyűlik mostanában a sztárok baja a fanjaikkal: nemrég Eminem házába tört be egy őrült rajongója, a hetekben pedig Billie Eilish-t kezdték el zaklatni. A TMZ információi szerint egy 24 éves férfi többször is kéretlenül jelent meg a fiatal énekesnő otthonánál, emiatt pedig feljelentést is tettek ellene. 

A megszállott fan már első látogatásánál, hétfő reggel becsengetett a házba, és afelől érdeklődött, Billie ott lakik-e. A sztár édesapja nemleges választ adott neki, de ez nem állította meg, és este 9 fele visszatért. A család elmondása szerint a férfi zavarodottan viselkedett, többszörös felszólításukra sem hagyta el az ingatlan területét, helyette leült a teraszra, és egy könyvet kezdett el olvasni, mindeközben pedig magában beszélt. 

Billie és családja.

A biztonsági szolgálat kiérkeztével a rajongó elment a birtoktól, de később újra visszament, és lefeküdt az egyik fal mellé. Másnap már a kilinccsel is próbálkozott, hogy bejusson a házba. Billie-ék elmondása szerint összesen 7 alkalommal jelent meg náluk, ebből ötször nem viselt sem maszkot, sem kesztyűt. 

A férfit egyébként kétszer is őrizetbe vették a héten, de mivel a birtokháborítás nem számít erőszakos bűncselekménynek, így a járványhelyzet miatt végül nem tartották bent sokáig.

A zavarodott fant visszakülték New York-ba, ahol lakik, de a sztár fél, hogy újra visszatér és megpróbálkozik bejutni az otthonába, ezért távolságtartási végzést kért ellene, melyet hamar meg is kapott. Az ügy következő tárgyalása június 1-én lesz.