Íme az idei VMA összes fellépője!

Ti kinek a fellépését várjátok a legjobban?

Hétfőn immár 36. alkalommal kerül megrendezésre az MTV Video Music Awards, bár az idei kicsit más lesz, mint az eddigiek. Az eredeti tervek szerint a ceremóniának a brooklyni Barclays Centerben adott volna otthont, ám a vírusjárvány miatt inkább szabadtéri helyszínekre esett a választás, így New York különböző pontjain és látványosságainál adják majd át a díjakat, és jelentkeznek élőben a fellépők. Hogy kik is lesznek azok? Az összes jelölt listáját ide kattintva tudjátok csekkolni, alább pedig az összes bejelentett fellépő!

Lady Gaga

Az énekesnő, aki már számtalan ikonikus VMA fellépést tudhat maga mögött, a Chromatica éra legelső élő performanszát tartogatja a díjátadó nézői számára. Bár az még titok, hogy mely dalok csendülnek majd fel, annyi biztos, hogy Gaga egy medley-vel készül a nagy napra. 

Ariana Grande

Ariana idén nem egyedül, hanem Lady Gagával karöltve veszi be a VMA színpadát, hogy most először előadják közös dalukat, a Rain On Me-t. Az biztos, hogy egy igazán látványos előadásra számíthatunk a két popkirálynőtől!

Miley Cyrus

Ki ne emlékezne Miley 2013-as, sokak szerint botrányos VMA fellépésére? Valószínűleg most valamivel visszafogottabb lesz az énekesnő, akitől a legújabb kislemezét, a Midnight Sky-t hallhatjuk majd élőben.

Doja Cat

2020 kétségkívül Doja Cat éve volt, hiszen szinte még a csapból is ő folyt, így természetesen a VMA színpadáról sem maradhat le. Egyelőre még nem publikus, hogy mit vagy miket is ad elő élete első VMA fellépésén, de ha egy tippünk lehet, a Say So szerintünk biztosan felcsendül majd. 

The Weeknd

Az énekes a napokban érkezett meg New Yorkba Miamiból, hogy tiszteletét tegye a neves díjátadón. Egyelőre titok, hogy melyik dalával lép fel, de bőven van miből válogatnia, hiszen az idén megjelent After Hours című lemezével slágert slágerre halmozott. 

Lewis Capaldi

Bár idén már biztosan nem hallhatunk új zenét a skót énekestől, azért egy VMA fellépés még belefér neki. Lewis-t nem főműsoridőben, hanem az előshow-ban láthajuk majd, azt pedig még homály fedi, hogy melyik dalát fogja énekelni.

BTS 

A koreai fiúbanda karrierjük során először lép fel a VMA-n, bár nem New Yorkból, hanem Dél-Koreából láthatjuk majd élőben őket. A srácok a legújabb, Dynamite című dalukat fogják előadni. 

Machine Gun Kelly, Travis Barker, Blackbear 

A hármast szintén az előshow-ban láthatjuk majd, és annyi biztos, hogy MGK és Blackbear közöse, a My Ex’s Best Friend felcsendül majd, de reméljük, legalább még egy dalt hallhatunk a rapper/énekes szeptemberben érkező albumáról. 

Maluma

A latin szívtiprónak igencsak keresztbe húzták a számításait, ugyanis egy bikán szeretett volna bevonulni a díjátadóra, és legalább 20 táncost tervezett maga köré, ám ezek közül egészségügyi okok miatt egyiket sem engedélyezte az MTV. Ennek ellenére természetesen fellép a ceremónián Hawai című dalával. 

CNCO

Nem a BTS lesz az egyetlen fiúbanda a díjátadón: a latin-amerikai CNCO is beveszi a VMA színpadát, ahol a Besocímű dalukkal forrósítják majd a hangulatot.

Black Eyed Peas 

Az ikonikus banda már Fergie nélkül áll színpadra, hogy élőben is bemutassák legújabb lemezük legfrissebb kislemezét, a Vida Loca-t. 

DaBaby

A 28 éves rappernek idén jelent meg Blame It on Baby című lemeze, melyről a Rockstar című dal nem kevesebb, mint 7 hetet töltött egyhuzamban a Billboard Hot 100 lista élén. Bár hivatalosan nincs bejelentve, hogy mit ad majd elő, mi az előbbi számára tippelünk. 

Chloe x Halle

A testvérpár második lemeze, az Ungodly Hour idén került a boltok polcaira, aminek nem más volt az executive producere, mint maga Beyoncé! Egyelőre nem tudni, melyik dalukat adják elő az előshow-ban, de több, mint valószínü, hogy a Do It vagy a Forgive Me kislemezük csendül majd fel. 

Jack Harlow

Bár a rapper 2011-ben adta ki elő mixtape-jét, a nagy áttörést az idei, Sweet Action EP-je hozta meg számára, melyről a What’s Poppin’ című dala a Billboard Hot 100 második helyéig ugrott fel. Jack fellépését szintén az előshow-ban láthatjuk majd.

Tate McRae

A csupán 17 éves kanadai énekesnőt főként a You Broke Me First daláról ismerhetjük, ami TikTokon lett felkapott, és ezzel egy marék ország slágerlistáira sikerült betörnie. Tate ugyancsak az előshow-ban énekel majd, valószínűleg az előbb említett számát.

A jelöltek listájáért katt a képre!

A show házigazdája idén Keke Palmer lesz, és az alábbi sztárok konferálják majd fel a fellépőket, illetve adják át a díjakat:

Travis Barker

Drew Barrymore

Madison Beer

Sofia Carson

Kelly Clarkson

Bella Hadid

Joey King

Machine Gun Kelly

Anthony Ramos

Bebe Rexha

Nicole Ritchie

Jaden Smith