Elő a fakanalakkal: saját főzőműsorral jelentkezik Selena Gomez

A nyáron együtt főzhetünk az énekesnővel. 

Selena Gomez 10 éves kora óta színészkedik, 17 éves kora óta zenél, és eddig 5 turnét tudhat maga mögött. De vajon a főzés is a tehetségei közé tartozik? Idén nyáron kiderül, ugyanis az HBO Maxon egy 10 részes, karantén alatt forgatott főzőműsorban lesz látható, melynek a produceri munkálatait is ő maga végzi.

Íme a műsor első előzetese:

Minden epizódban egy mesterséf csatlakozik majd virtuálisan a sztárhoz, akivel együtt tippekkel és tanácsokkal látják el a nézőket. Mit tegyünk, ha füstöl a sütőnk, vagy kifogytunk egy alapanyagból? Selenától ezeket is megtudhatjuk! Természetesen jótékonykodásból sem lesz hiány, ugyanis részenként egy, étellel kapcsolatos alapítványt is bemutatnak majd.

Sokszor hangoztattam már, hogy mennyire szeretek enni. Számtalanszor kérdezték interjúkban, mivel foglalkoznék a legszívesebben, ha nem énekesnő lennék, és mindig azt válaszoltam, hogy jó móka lenne séfként dolgozni. Természetesen nincs semmiféle hivatásos képzésem. De mint sokan mások, mióta itthon vagyunk, egyre többet főzőcskézek, és kísérletezek a konyhában

– nyilatkozta Selena.
A Selena + Chef augusztus 13-tól lesz elérhető az HBO Maxon.