Újra vetkőzik a Netflix 365 nap c. film sztárja, Michele Morrone

Az olasz színész az év legnagyobb viral momentumát villantotta a Netflix-el közösen.

Valószínűleg az ég világon senki sem gondolta volna, hogy a Szürke ötven árnyalata filmek után valaha újra egy erotikus filmen lesz a nagyközönség szeme, de úgy látszik 2020 tényleg a meglepetések éve.

A Netflixre érkező lengyel szoftpornó, a 365 nap (365 DNI, 365 Days) júniusban itthon is a legnépszerűbb film volt, nálunk is bekerült az ajánlónkba, az egész világon is körülbelül ekkor kezdték a nézők felkapni. Miközben óriási sikernek örvend, óriási bevételeket kaszálnak a szereplők és a rendezők, több millióan nézték már végig a filmet, addig a Netflix egyik legrosszabbra értékelt filmjéről beszélünk. Jelenleg 3,3 pontot birtokol az iMDB-n, mely tényleg nagyon alacsony.

A filmben Massimo-t alakító, olasz Michele Morrone pedig a színészkedésen kívül zenél is, ezt pedig a filmben is hallhattuk, hiszen nem csak színészi de énekesi tehetségét is bemutathatta a filmben. A sármos színésznek egy angol nyelvű lemezét lelhetjük fel Spotify-on például, melyek főként lassabb, lírai balladák egy kis tűzzel megspékelve. A filmnek köszönhetően a Dark Room-on helyet kapó Hard for Me c. dal viral lett, a cikk keletkezésekor épp a 37. legfelkapottabb videója hazánknak a dal hivatalos kisfilmje. Morrone lemezét pedig már több, mint 100 millió alkalommal streamelték, ami nem kis teljesítmény.

Saját dalának videójához pedig elvállalta a főszerepet, így újra láthatjuk arcát – na meg testét is, hiszen mindent a közönségért! 1 nap alatt több, mint 2,3 millió megtekintést sikerült generálni, gratulálunk!