© Tom Pallant

Tör-zúz Yungblud új klipjében!

Íme a Strawberry Lipstick

Megérkezett Yungblud legújabb dala, a Strawberry Lipstick, mely a még idénre várható második lemezén kap majd helyet. Pár hete plakátok jelentek meg az énekesről a világ nagyvárosaiban, így Budapesten is, majd nemsokra rá be is jelentette a kislemezt, aminek ma a klipjét is kiadta.

A kisfilm igencsak zúzósra sikerült, és még a Los Angeles-i énekes-dalszerző Jesse Jo Stark is szerepet kapott benne.

Május végén adott interjút Yungblud a MUSICDAILY-nek, ekkor mesélt nekünk az új korongról is:

Az új albumom mindenről szól: a korlátok ledöntéséről nemi és szexuális értelemben, arról, hogy emberként hogyan határozod meg magad, a drogokról, a szerelemről, a csalódásról, arról az érzésről, mikor akkora nyomás van a válladon, hogy úgy érzed, megszakadsz alatta. 

Sajnos az idei Volt Fesztiválos fellépése elmaradt, de azt is elárulta nekünk, hogy mindenképp vissza fog térni Magyarországra.

Mi semmiképp nem feledkezhetünk meg egyetlen országról sem. Muszáj eljutnom hozzátok Magyarországra, muszáj eljutnom Lengyelországba, muszáj eljutnom Ukrajnába… Kibaszottul szeretlek titeket, így muszáj eljutnom hozzátok!

Jövő tavaszra már bejelentett egy angliai turnét az énekes, így reméljük, a következő magyar koncertje sem várat már sokat magára.